Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák és vagy anyukák...

Kismamák és vagy anyukák tapasztalatait várom, akinek a terhessége végéig nem fordult be a babájuk, vagyis farfekvéses helyzetben maradt. Nagyon aggódom, mert én sajna ebben a cipőben járok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?Én 35 és még nekem sem fordult be.Annyira szeretném pedig.Probálgatom amiket ajánlottak.Négykézláb állni,párnát kell a fenék alá tenni,és még has alját lámpázni.De az én Picim igy érzi jol magát.Nagyon bizom a megfordulásban,szoritok neked is.
2009. febr. 23. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is csücsült a pocakomban, hiába szurkoltunk, hogy leforduljon.Bár nekem az átlagosnál kevesebb volt a magzatvíz, ezért elég kicsi volt a helye, hogy a 32.hét után megforduljon.Gyönyörű, problémamentes terhességem volt,39. héten programozott császárral született a baba. Sajnos,vagy nem sajnos, igazából nem tudom megmondani.Természetesen szerettem volna átélni a spontán szülés csodáját,de a faros szülést nem vállaltam volna.A lényeg, hogy egészségesek vagyunk, a kapcsolatunk pedig a császártól függetlenül nagyon szoros, igazi baba-mama kötődés. Szóval ne izgulj, minden rendben lesz.Egyébként az utolsó pillanatban is lefordulhat.
2009. febr. 23. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Egészen a 36. héig csücsült a kisfiam, programozott császárra készültünk. Aztán a uh-on közli a doki, hogy lent van a feje. Meg sem éreztem, amikor megfordult, pedig nagy baba volt, csak az tűnt fel már az uh előtt is, hogy másképp érzem mozogni. Sajnos ennek ellenére császár lett belőle, mert 20 órás vajúdás után sem tágultam ki eléggé.

2,5 hónapos kisfiú anyukája

2009. febr. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!