Hogy lehet jobban elviselni ha problémás a terhességem?
Eddig háromszor vereztem/barnáztam, 12 hetes múltam most is barnazok. Száz évet öregedtem az elmúlt időszakban. Egyre nehezebben viselem hogy mindig van valami. El sem tudom képzelni milyen lehet a boldog terhesség.
Másfél évet vártunk rá, második inszem sikerült. Progit kapok kezdetek óta, sosem tudják honnan jön a vér 😕
Nagyon gyakori az első trimeszterben a barnázás, általában hüvelyi vérzésről van szó.
Nekem az első terhességem missed ab lett, szintén barnázással kezdődött.
A másodiknál is barnáztam kb a 14. Hétig, pedig progeszteront szedtem. Egészséges baba lett, már egy éves, de a terhességet végigrettegtem.
Most megint terhes vagyok, megint barnázok, hol jobban, hol kevésbé. Elvileg ma töltöm a 9. hetet. Próbáltam lazábban felfogni, már kevésbé aggódom, lesz-ami-lesz alapon... csúnya ezt kimondani, de úgyse tudok mit tenni. A vizsgálaton minden oké volt, 7 hetesen voltam, méretnek megfelelt, volt szívhang. Bízni kell benne, hogy minden oké lesz!
Én is vágytam egy idegességtől mentes terhességre, de úgy néz ki, nekem ilyenek jutottak. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!