Bolond lennék vagy ez normális? És egyéb kérdések.
Ahogy írták, rajtad múlik.
Én aznap hogy hazajöttünk a korházból, este már mentem partyba, be is álltam rendesen 🤣 hajnali 4re értem haza, addig a nagyi vigyázott a kicsire.
Ne legyél egy begyöpösödött penészvirág. Fujj
2,5 és 6 éves gyerekeim vannak. Az első évek róluk szóltak nagyrészt, 2 éves korig szoptattam mindkettőt, nagyon ritkán mentem nélkülük el, akkor is általában apjukkal maradtak itthon, és csak pár óra volt. Most már simán alszik a kicsi is a mamáknál néha, így 1-2 havonta egyszer én igenis elmegyek sörözni este a férjemmel együtt a régi baráti társasággal. A gyerekek jól érzik magukat a nagyszülőkkel, mindig van program, szeretnek ott lenni, mi is lazítunk kicsit. Sőt, augusztusban 2 éjszakát lesznek anyukámmal, mert mi pár baráttal elmegyünk egy hétvégére a Balatonra. Nem kell ettől falnak menni, egyáltalán nem mindennapos, hogy le vannak passzolva, de 1-2 havonta egy alkalomtól senkinek semmi baja nem lesz, sőt örülnek is neki a mamák is, ők is, mert imádják egymást. Nekünk meg neadjisten jit egy kis időnk magunkra, egymásra, a barátokra.
Amúgy az igaz, hogy a gyerek van a középpontban nyilván, bármi programod lenne, az első, hogy igazodsz hozzá, vagy szervezed a felügyeletet, vagy azon agyalsz, hogy vele hogy oldod meg. De hát ez ilyen, egyáltalán nem gáz.
Amikor iskolába járunk az egy korszak ami lezárul.
Dolgozni kezdünk, önállósodunk.
Lesz egy társunk akkor véget ér az önálló életünk, már közösen tervezünk. Ha közösen tervezünk gyereket az egy közös feladatvállalás, melybe ha jó kapcsolataink vannak akkor segíthetnek a családtagok vagy ismerősök.
A szülők kapcsolata egy új szakaszba érkezik a gyermek megszületésével.
Nem kell lemondani mindenről, sőt nagyon fontos a párnak a minőségi kettesben töltött idő, mert a párkapcsolatnak túl kell "élnie" a gyermekek felnevelését. Egy jól müködő, szeretetteljes házassági szövetség ad a gyerekeknek, egy biztos fészekben, önbizalmat és magabiztosságot, mely hasznos lesz számukra felnőttként az önálló életvitel kialakításához.
A gyermekvállalás sok örömmel jár, sok új talasztalatot szerez mindkét szülő saját rejtett képességeiről. Ez az élet iskolája, amiben a bizonyítvány a felnevelt gyermekek helytàllása, boldog kapcsolata majd az ő utodaik adják jelképesen.
Gyermeket nevelni az "befektetés a jövö örömeibe."
Egy nő szíve repesve várja, hogy kisbabájával egy újfajta szeretet kapcsolatot élhessen át, ami egyúttal a szerelemük gyümölcse.
Sok boldogságot!🙂😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!