Bocsi előre a kérdésért! De kismamaként normális dolog, hogy odalent meg van duzzadva, nagyobbodva a nemi szervem? A baba miatt lehet vagy elkaphattam valamit?
Nekem volt ilyen. Feldagadtam lenyegeben plusz nemi visszer is elojott. Szules utan elmult.
Gondolom a viz meg az hogy egyre sulyosabb a "berendezes" :)
Köszi, hogy válaszoltál. Most megnyugodtam kicsit.
Nálad mikor jelentkezett ez? Hány hónapos várandós voltál? És egész végig így volt, sőt még akkor később "rosszabb" lett? Vagy ahogy megy feljebb a baba a pocakban, helyre áll odalent is minden?
szia, en is 23 hetes vagyok, nekem semmi ilyesmi nincs. igazabol lassan engem az aggaszt, hogy semmi tipikus terhestunetet nem veszek eszre, amirol masok beszamolnak. ( nemi szerv duzzadasa, aranyer, szekrekedes, puffadas, mellbimbo szinenek sotetedese, csik a hason, koldok kifordulas, stb stb...eddig semmi. )
szerintem ne stresszeld magad rajta, eleg sokaknak elojon vmi furcsasag, amit addig nem tapasztaltak.
:)
Utolsó, akkor Te nagyon szerencsés vagy. :) A felsoroltak közül szinte majdnem mind jelentkezett/jelentkezik nálam. :D Igaz, 2. terhesség.
Mikorra vagytok kiírva?
Jövőhét Hétfőn azért felkeresem az orvosomat és elmondom az aggályaimat.
Jó egészséget kívánok Nektek is!
szeptember 1.re vagyunk kiirva, de szerintem aug vege lesz ebbol. 1.baba, es most hogy leirtam, hogy semmi panaszom, majd biztos jonni fog mind szep sorba. ( ismerem a jo szerencsem mar. :D)
ti mikorra vagytok kiirva?
konnyu szulest magunknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!