Az normális dolog, ha a férj azt mondja az elsö perctöl kezdve, hogy nem sexeljetek, nehogy baja essen a babának odabent?
A félelme normális, örülj neki, hogy félti a babát, akkor is, ha butaság, mert kutya baja sem lesz. Illetve, az első 12 hétben előfordulhat, hogy még is bajt okoz, de ez ritka. Mi féltünk, mert volt már egy vetélésünk, és csak a második trimeszterben voltunk együtt, addig nem.
Kényeztetni lehet egymást, beszéld meg vele, illetve a dokit is meg lehet róla kérdezni, hátha úgy párod még is belemegy :)
De még így is azt mondom, inkább féltő legyen, mint nemtörődöm. De tényleg butaság :)
Elég butaságot csinál a ferjed.
Az első trimeszterben én is rosszul voltam, de azért volt szex. Viszont a 2-3 trimeszterben nagyon nagy volt a libidóm, és szuper együttlétek voltak, amiket mindketten nagyon élveztünk. Kár kihagyni, ha az orvos nem tilt el.
Nekem is volt vetélésem, mégsem gondoltam, hogy a szex baj lehet.
Nem értem ezeket a férfiakat egyébként. Az anyaság nem megszünteti, hanem felerősíti egy nő nőiességét + a szex egy természetes és szükséges dolog mindkét nem részére. Túl van misztifikálva a terhesség, ami alapján esetben szintén egy természetes állapot, nem betegség.
Az egyoldalú kényeztetés pedig nagyon nem korrekt. Akkor bírja ki ő is ( ja, hogy az már nem megy?).
Persze semmit nem tudsz érdemben csinálni, sajnos. Hátha megnyugszik, és észhez tér idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!