Normális dolog 19 hetesen ez az erőss derékfájás?
Figyelt kérdés
Harmadik babám de az első kettővel nem voltak ilyen problèmáim. Szó szerint szerettem terhesnek lenni. Ez a harmadik viszont rendesen megkínoz. Nem tudok a hátamon feküdni mert úgy èrzem szètszakad a derekam de mostmár ha állok ha ülök mindenhogy fáj. Már most reggel id ahogy az ágyból kikeltem. A dokim azt mondja a kor miatt is más mint az első kettő. Velük mèg 23-27 èves voltam most 32.2016. jan. 2. 08:15
1/4 kikkina88 válasza:
Hat nem tudom h normalis e de en 27evesen most varom a masodikat de sokkal rosszabbul viselem mint az elsot.nekem is rettentoen faj a derekam.sokkal rosszabb a kozerzetem,faradtabb vagyok,nyugosebb vagyok...ugy latszik ahogy oregszunk kenyesebbek lettunk,mint fizikailag mint lelkileg.:-)
2/4 anonim válasza:
A barátnőmnek fájt a dereka az elejétől. Hordasz esetleg olyan hasfogót, mint amit mondjuk a Brendonban lehet kapni? Az neki sokat segített.
nekem nincs ilyen problémám, nagy a mellem, nagy a hátizmom emiatt, így gondolom, tudom tartani magam.
Az orvosod elég durva, hogy ezt mondta a korodra. Mondtam volna neki, hogy: és akkor a doktor úrnak/nőnek meg leszakad a háta minden nap kétszer, ha a kor okozza?:D
30hkm, 28N
3/4 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. Az elsőt még fiatalon szültem, nem fájt semmim. Most 28 vagyok, most várom a másodikat, de kb. a 19. héttől nekem is fáj a derekam, hol jobb, hol rosszabb, most éppen szörnyű (32. hét). Csak remélni merem, hogy a szülés után elmúlik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! Idősödükn lehet tènyleg ez az oka :D
2016. jan. 5. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!