Bocsi előre a kérdésért! De kismamaként normális dolog, hogy odalent meg van duzzadva, nagyobbodva a nemi szervem? A baba miatt lehet vagy elkaphattam valamit?
Úgy legyen, legyen könnyű szülésünk! :D
A "panaszok" meg nem is biztos, hogy utolérnek. :)
Mi Aug.29-re vagyunk kiírva és Kisfiút várunk. :D
haha, meg a vegen tenyleg egy napon erkeznek meg a babyk. :)
nalunk kiscsajszit mondtak, es remelem, a kovetkezo Uh-n nem kozlik, hogy kisfiu, mert van mar par rozsaszin kisruhank itthon.. :) ( bar persze annak is orulnenk.)
gratulalok a fiucskahoz. minden jot nektek. :)
Köszönjük és én is Gratulálok Nektek a kiscsajhoz! Nana, sosem tudni mikor bukkan elő valami a lábai közül. :D Nekünk az elején határozottan kislányt mondtak. :D Csak ebből indulok ki... :D Ha jársz még erre és eszedben lesz, írd majd meg a szülés élményedet. :D :)
Jó egészséget kívánok!
hjaj, ne ijesztgess kerlek, nagyon nagyon orultem, mert titkon - azon felul, hogy az egeszseg a legfontosabb- mindketten kislanyra vagytunk, es csak egy babat tervezunk, tehat nincs 2. esely...:)
rendben, leirom majd , remelem visszatalalok a kerdeshez.
Nekem is teljesen felduzzadt odalent minden, nagyon nagyok lettek a szeméremajkak és be is sötétült.
Szülés után teljesen visszaállt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!