Bolond lennék vagy ez normális? És egyéb kérdések.
Ez nagyban függ a párodtól. Olvastam már panaszokat, hogy milyen uncsi az asszony, bele van merülve az anya szerepbe és szép lassan kiderül, hogy tulajdonképpen az elmúlt években semmi ideje nem volt magára a nőnek, vagy hogy a bolton kívül máshová menjen.
Az első hónapokban amúgy ez egy természetes dolog, az apa mondjuk nem tud szoptatni, de ha időnként lesz kimenőd, tudsz találkozni másokkal is akkor nem leszel egy uncsi mami.
Közös programokon gyerekkel is lehet csinálni, ha meg nagyobb és van segítőkész családtag aki azt mondja, hogy pár napra vállalja akkor tudsz csak a pároddal is nyaralni.
Unokahugom 3 gyereket nevel
A legkisebb 2 éves
De havonta 1xer mindig van csajos este
2 havonta minimum buli
Mellette ugyanúgy van nyaralás közösen is gyerekekkel
De mindig eljártunk csak mi szülők is bulizni pár napra
Addig nagymama vigyázott 3 napot a gyerekekre
Én nem érzem semmi hátrányát
Nyilván nincsenek spontán bulik
Ha csak nincs kéznél valaki aki vigyáz rájuk
De én is és unokahugom is ki tudunk teljesedni gyerekek mellett
Itt minden azon múlik mi hogyan alakítjuk a dolgokat
Amíg így gondolkodsz, hogy bulik meg stb... na addig sztem eszedbe ne jusson vallalni...
Egy gyerek akár kepes fenekestöl felforgatni az ember életét.
Attól, hogy valaki anya, nem kell a 4 fal közt ülni egész nap. De azért egy bulikába elmenni nekem mar nem fer bele az értekrendembe.
Eleinte vannak babás programok, majd ovis barátok, stb...
Magánelet.. azt mondjuk a jelenlegi formában felejtsd is el. A gyereked onnan mindig ott lesz melletted, nem fogod tudni kizárni ha elmész ide oda... (jobb esetben).
Röviden egy ügyfelünk foglalta össze frappánsan: megszűnsz létezni, mint individum.
Mindent a gyerekhez kell igazítani.
Elmennél kávézni a barátnőiddel? Először oldd meg a gyerekfelügyeletet, vagy olyan helyet kell keresni, ahol beférsz kocsival és nem néznek ki, mert gyerekkel vagy.
Közös barátok a férjeddel? Tök egyértelmű lesz nekik, hogy te rohadsz otthon egy spontán buli alkalmával és a párod megy velük...stb
5ös vagyok.
Nalam a buli az a disco, fesztival es társai. Erre gondoltam.
Amire te gondolsz, az alap nalunk is. De mi azt nem bulinak, hanem baráti összejövetelnek, iszogatásnak hívjuk. Bogracsozás, medencézés, stb...
Azt, hogy az egész életed a gyerekről szól, azt pedig ugy ertettem, hogy ha már ott a gyerek hiába lepsz le körmöshöz, barátnőhőz, stb, 100%ban már nem tudsz fejben ott lenni. Evett a gyerek, elvan az apjával/mamaval stb? Persze kell az ilyen kikapcsolódás is, besavanyodna az ember ha nem lépne le. De mar nem lesz ugyan olyan, mint elötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!