Elnézést a túl intim kérdésért, de ez nem normális igaz?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy van néha olyan folyásom ami így egyben van és olyan mintha testápoló lenne. De van, hogy darabokban jön szó szerint és fehér. Ez ugye nem teljesen normális? Amúgy nem viszketek, nem ég, nincs semmi különösebb gond. Holnapra van időpontom a nőgyógyászomhoz. Köszönöm!
33hkm
2014. aug. 28. 11:38
1/6 anonim válasza:
A krémes fehér folyás normális. Ha sárga színű, szagos, vagy elkezdesz viszketni akkor van gond.
2/6 anonim válasza:
Igen, ez normális.
A színes, szagos folyás a nem oké.
3/6 anonim válasza:
Pont tegnap voltam emiatt dokinál. Hol bo feher folyas, hol sárgás, néha darabos. De nem volt különösebb szaga, es nem viszketek. Darabos féle is csak keves volt. En klion-d100at kaptam ra. A 10 nap helyett csak 2-3 napig kell használnom. Mert csak "kialakulóban" van a fertőzés. En meg canestennel bekentem magam kívülről a biztonság kedvéért, mert néha ereztem, hogy kellemetlen ahogy torlom magam, nem fájdalmas, csak rossz volt. Most vagyok 27.hetes
4/6 anonim válasza:
Ez Fehérfolyás és teljesen normális. :)
Ugyan ez volt nekem is.
34 hetes voltam mikor kezdett megszünni.
Mára már ritkán találkozok vele. :)
5/6 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta a fehér folyás normális...ha darabos, vagy viszket, ég, csíp az már valami fertőzésre utal.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2014. aug. 28. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!