Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fáj? Meddig normális?

Mitől fáj? Meddig normális?

Figyelt kérdés
16+2hkm vagyok,és 2napja eléggé fáj hol a bal oldalon a hasam,hol a jobb oldalon!Szedek Magnerotot,3x1-et...1hete voltam orvosnál,akkor mindent rendben talált!Este sem tudom,melyik oldalamra forduljak,sehogysem jó!Hátrahajló méhém volt a terhesség kezdetén,most már elég szépen kiemelkedett!Menjek orvoshoz vagy ez még normális?Vérzés nincs,nem is volt..
2014. aug. 28. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 16 + 4 napos vagyok, nekem is időnként mindenfelé fáj. Dokim szerint minden rendben, nyúlnak a szalagok. Pihenésre javul, múlik szerencsére, de ülni meg nem jó (ülőmunkát végzek.) Sokszor állni sem (azt meg munka után csinálom otthon.) Együtt érzek veled...
2014. aug. 28. 09:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Ülni?Katasztrófa!Állva még jobb,de akkor a derekam fáj!Kitartás...
2014. aug. 28. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Neked is :)
2014. aug. 28. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 15 hetes vagyok és nekem is szintén fáj,húzódik alul a hasam,éjszaka mikor fordulok mintha egy nagy kő lenne a hasam aljába olyan érzésem van :) nekem is azt mondta a dokim hogy normális és még a védőnőm is ,szóval kitartást és boldog baba várást :)
2014. aug. 28. 10:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak nálam vannak ilyenek!Köszönöm szépen!Akkor kitartást nekünk!
2014. aug. 28. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt, nyúlik a méhszalag, olyan érzésem volt 3-4 napig mint mikor felfáztam, fekvésnél szúrt, állásnál húzódott, menésnél is szurkált és fájt, aztán egyszercsak elmúlt. A következő ilyennél már tudtam hogy ismét nyúlik :)
2014. aug. 28. 11:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,nálam is ugyanez van!Köszönöm szépen!
2014. aug. 28. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!