Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 17 évesen akarom elvezsitteni a szüzességemet? Vagy ez még hama van? Vagy már késő is? : D bocs a hülye kérdésért de ebben még kezdő vagyok / :
Ez hülyeség... nem az számít hány évesen, hanem h kivel... ha vkiben megbízol és vonzódsz hozzá annyira h NEKI ADD A SZÜZESSÉGED, azt már 16 évesen is meg lehet tenni (14-15 évet mondanám én korainak, de az se ritka).
Egyéjszakás kaland helyett normális partnert várni, az érdemes. Meg arra is érdemes gondolni h minél tovább vár az emebr annál nagyobb lesz rajta a nyomás h elveszítse és a végén lehet h a nem megfelelővel fogja...
Akik a 18 éves hülyeségről írnak azoknak üzenem h Júlia is 14 volt Rómeó meg 15, ok ez egy kitalált történet de régen ez egyáltalán nem volt ritka... Ez a 18 év az újabb korok hülyesége ez vezethet a fiatalok egyre erősebb elbutulásához h még 17 évesen is pisisként kezelik őket...
Mi az, hogy elvezsitteni?
Akkor van HAMA ha még nem tudsz írni...
Elég érdekes következtetés, hogy azért butul el a mai fiatalság, mert nem kúr 14-15 évesen ...
Lehet fordítva gondolom: lelkileg, mentálisan éretlenek az ilyesmire és ez kihatással lesz a késöbi lelki fejlődésükre ...
a vége felé kicsit eltértünk a lényegtől : D
de amúgy elolvastam mindent és kössz mindenkinek ^^
nos hát valaki aztirta, hogy olyannak aggyam a szüzességemet akit szeretek és megbizok benne. és akiről szo van at k*rvára de szeretem és igaz 17 éves vagyok és nem érdekel ha sokan még "kis pisisnek tartanak" tudok szereteni ^^ és tudom mi az hogy valakit szeretni. nos őt szeretem.
éés egy másik kommentelő meg aztirta hogy aki még nem 18 az kisgyerek. mert ha már 1 nappal elmultál 18 akkor máris felnőtt vagy? érdekes xD
ééés még1szer köszönöm az ÉRTELMES válaszokat ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!