Hogy csinálják azok, akik ilyen keveset híznak terhesség
alatt?
Figyelt kérdés
Láttam itt több olyan választ, hogy bőven a 30.hét után járó kismamik 3-5 kgt híztak csak, de 10nél tuti nem többet...hogy csinálják? Természetes ez így? Én a 160 cm-mel 60-ról indultam, 35.héten +12kgnál járok pedig nagyon odafigyelek az étkezésre, és nem híztam el! Vagy sokat híztam mégis? Eddig nem rohamos a hízásom..ki hogy van ezzel?
Én 1600kcal-val egyelőre sport nélkül rohamosan fogyok.
Genetika ...meg persze ha valaki zabál ( bocs) annak lesz látszatja nyilván.
De főleg genetika
2021. máj. 17. 12:16
22/29 anonim válasza:
Én sportoltam, az segitett, ahhoz hogy ne hizzak.
2021. máj. 17. 12:36
23/29 anonim válasza:
Szerintem ez nagyban genetika és persze odafigyelés kérdése is. Én 19 kilót híztam a szülésig, terhesség elött sokat sportoltam, ez persze redukálódott a terhesség alatt. Nem ettem cukros ételeket, helyette főleg zöldség-hús kombó és mértékkel gyümölcs. Ennek ellenére feljött ennyi (179 cm-es magasságnál ez 78 kilót jelentett a végén), viszont másfél hónappal szülés után már egy gramm felesleg sem volt rajtam. Szoptatás alatt pedig még ebből is lejött 4 kiló.
2021. máj. 17. 13:08
24/29 anonim válasza:
Hat nekem sem ment. 16 kg hizas utan nem alltam tobbe merlegre,a korhazban is csak bemondtam valamit. Allandoan ehseg rohamok jottek,ajulassal,ha nem ettem ,illetve fekudtem az utolso 4 honapban verzes es mehszaj miatt. En is hanytam 15.hetig,es csak akkor nem emelyegtem,ha ettem folyamatosan orankent. Ahogy leert a torkomon a kaja,rogton elmult a hanyinger,szoval en jol megszivtam. 16 kg plusszal jöttem ki a kórházból a terhesség előtti sulyomhoz képest,meg 10 kg t kell leadnom. :(
2021. máj. 17. 13:39
25/29 anonim válasza:
Én SEMMIT nem tettem érte. Eleve volt egy kis túlsúlyom. A 20. hétig fogytam. Akkor kezdtem hízni, de összesen alig 7kg-t híztam gyerekkel, placentával, magzatvízzel együtt.
Szülés után még 2 évig fogytam folyamatosan.
Kb 75kg-val mentem szülni.
2 év után 63 kg voltam. 2 évig szoptattam, folyamatosan fogytam közben.
Nem diétáztam!
2021. máj. 17. 14:18
26/29 anonim válasza:
Én az első trimeszterben fogytam, pedig ettem rendesen. A 20. hétre értem el a kezdő súlyom, összesen 12kgt híztam ikrekkel. Végig cukormentesen, fehérliszt mentesen étkeztem, odafigyeltem az adagokra. Ettem mindent, amit megkívántam, csak én készítettem el egészségesen.
Nagyon-nagyon féltem a gdm-től, szerencsére el is kerültem.
2021. máj. 17. 14:37
27/29 anonim válasza:
21es hiaba, en ha fogyni akarok 1250-1300 kcal felett nem ehetek. Ha 1500 at eszek azzal nem fogyok, csak akkor, ha legalabb 200 kcalt elegetek sporttal. Ilyen az, ha valaki hizekony...8as voltam.
2021. máj. 17. 15:13
28/29 A kérdező kommentje:
Én sem kívánok egészségtelen meg egyébként össze nem illő ételeket. Enyhén IRes vagyok én is, szóval a szénhidrátra odafigyelek, nincs úgy nasi meg evési roham...nem eszem többet mint korábban, szénhidrátos dolgokból minimálisat...vizesedés lehet úgy is, hogy nem veszem észre? Nem dagad a bokám, nem fulladok, meg ilyenek..
2021. máj. 17. 15:23
29/29 anonim válasza:
hizás 1 kilotol-19 kg-ig normális. 20 kilotol-33 kg is vezélyes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!