Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

24hetes terhes vagyok,6.héttől kezdődtek a hányások,émelygések,erős hányingerekmajd 15.hétig tartott,kb 2-3hétre abba is maradt,utána ismét elkezdődött a hányinger,elösször gyengén majd erősen,hidegrázással jön és ilyenkor hazavág egy jó időre míg el nem múlik.

Most elkezdett keményedni a hasam,sokszor görcsöl,van már egy lányom nála a 34.héttől kezdődtek ezek a jóslófájások,ma megnézet egy orvos a kórházban azt mondta ezek lehetnek a jóslófájások,mert jelentkezhetnek igazából már ilyenkor.

Na a dokim akihez járok(magán) megcáfolta,hogy ilyen sokáig nem tarthat a hányinger,hogy ilyenkor nem jelentkezhet hidegrázás,biztos mástól van.

Azt is megcáfolta ma hogy az orvos aki ma megvizsgált,biztos elnézett valamit mert ez nem lehet jósló fájás csak a harmadik trimeszterben kezdődik és ez is mástól van.

A vizeletemben mindig van egy kevés baktérium,2 hetente irkálja fel nekem az antibiotikumot,a foszfomicin porokat,a kúpokat és nem ürül a szervezetemből teljesen a baci,az egyik doki erre azt mondta hogy az emberbe mindig lesz és van is,teljesen nem lehet kiüríteni,ő ezt is megcáfolta és hogy terhesen ez nem okés és újra 1 hétig szedhetem a gyógyszereket,amik már tönkretették a gyomromat,de azt mondta ez biztos nem attól van.

Mindegy eddig mivel mentem mindig megcáfolta,hogy ilyen nincs ezt nem érezhetem stb...mindig én jövök ki kényelmetlenül a rendelésről.

Olyan rossz hogy elmondom mit érzek segítségért megyek,de a beszélgetés után mindig én vagyok hülyének nézve.

2021. febr. 8. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Váltsd le
2021. febr. 8. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavarna ez a stílus és választanék mást inkább, bár lehet ennyi idősen már nem fog menni.

Végighánytam a terhességet, soha senki nem kérdöjelezte meg, hogy ez a terhességtől is lehet. Mivel a császár után két órával elmúlt a hányinger, biztos, hogy a terhességi hormonoktól volt.

2021. febr. 8. 22:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Engem is mostmár nagyon zavar ez a hozzáállás,meg a stílusa,hogy mindig megcáfolja amit mondok.

Meg állandóan töm a gyógyszerekkel,zinnatot kell 2 hetente szednem mert a baci nem ürül a szervezetemből,persze az se segít hogy lányom hazahozza a betegséget és ez miatt én is elkapom.

Eddig is nehezebben ürült a szervezetemből,meg nem terhessen is mindig volt baci bennem.

2021. febr. 8. 22:25
 4/7 anonim válasza:
100%
Cserélje orvost .Keress olyant akinek ha elmondásuk valamit nem megcáfolja hanem el magyaraz mindent pontosan
2021. febr. 9. 06:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te még ezért fizetsz is neki külön? Még most keress másik orvost, szerintem simán találsz.

Próbálj meg probiotikumot inni és enni (joghurt) amennyit csak tudsz. Nekem is mindig kikészül a szervezetem, ha antibiotikumot kell szednem. Ezt a barmot meg váltsd le.. Az a másik doki nem lenne jobb?

2021. febr. 9. 07:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Remélem még találok,aki vállal így is.

Családi doki ajánlotta,mert nálunk mindig a fizetőshöz megyünk(nem én ragaszkodom hozzá).

A császárom miatt kellett volna a doki.

Eszem az activiat es eszem az actimelt.

2021. febr. 9. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? sikerült váltani?
2022. jan. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!