Szerintetek mit csináljak?
24hetes terhes vagyok,6.héttől kezdődtek a hányások,émelygések,erős hányingerekmajd 15.hétig tartott,kb 2-3hétre abba is maradt,utána ismét elkezdődött a hányinger,elösször gyengén majd erősen,hidegrázással jön és ilyenkor hazavág egy jó időre míg el nem múlik.
Most elkezdett keményedni a hasam,sokszor görcsöl,van már egy lányom nála a 34.héttől kezdődtek ezek a jóslófájások,ma megnézet egy orvos a kórházban azt mondta ezek lehetnek a jóslófájások,mert jelentkezhetnek igazából már ilyenkor.
Na a dokim akihez járok(magán) megcáfolta,hogy ilyen sokáig nem tarthat a hányinger,hogy ilyenkor nem jelentkezhet hidegrázás,biztos mástól van.
Azt is megcáfolta ma hogy az orvos aki ma megvizsgált,biztos elnézett valamit mert ez nem lehet jósló fájás csak a harmadik trimeszterben kezdődik és ez is mástól van.
A vizeletemben mindig van egy kevés baktérium,2 hetente irkálja fel nekem az antibiotikumot,a foszfomicin porokat,a kúpokat és nem ürül a szervezetemből teljesen a baci,az egyik doki erre azt mondta hogy az emberbe mindig lesz és van is,teljesen nem lehet kiüríteni,ő ezt is megcáfolta és hogy terhesen ez nem okés és újra 1 hétig szedhetem a gyógyszereket,amik már tönkretették a gyomromat,de azt mondta ez biztos nem attól van.
Mindegy eddig mivel mentem mindig megcáfolta,hogy ilyen nincs ezt nem érezhetem stb...mindig én jövök ki kényelmetlenül a rendelésről.
Olyan rossz hogy elmondom mit érzek segítségért megyek,de a beszélgetés után mindig én vagyok hülyének nézve.
Engem zavarna ez a stílus és választanék mást inkább, bár lehet ennyi idősen már nem fog menni.
Végighánytam a terhességet, soha senki nem kérdöjelezte meg, hogy ez a terhességtől is lehet. Mivel a császár után két órával elmúlt a hányinger, biztos, hogy a terhességi hormonoktól volt.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Engem is mostmár nagyon zavar ez a hozzáállás,meg a stílusa,hogy mindig megcáfolja amit mondok.
Meg állandóan töm a gyógyszerekkel,zinnatot kell 2 hetente szednem mert a baci nem ürül a szervezetemből,persze az se segít hogy lányom hazahozza a betegséget és ez miatt én is elkapom.
Eddig is nehezebben ürült a szervezetemből,meg nem terhessen is mindig volt baci bennem.
Ne haragudj, de te még ezért fizetsz is neki külön? Még most keress másik orvost, szerintem simán találsz.
Próbálj meg probiotikumot inni és enni (joghurt) amennyit csak tudsz. Nekem is mindig kikészül a szervezetem, ha antibiotikumot kell szednem. Ezt a barmot meg váltsd le.. Az a másik doki nem lenne jobb?
Remélem még találok,aki vállal így is.
Családi doki ajánlotta,mert nálunk mindig a fizetőshöz megyünk(nem én ragaszkodom hozzá).
A császárom miatt kellett volna a doki.
Eszem az activiat es eszem az actimelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!