Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit kéne tennem?
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ő is így érezne, nem így reagált volna rá.
Egyébként még várhatsz pár évet a pasizással, nem kell korán kezdeni. Hidd el, nem maradsz le semmiről! ;)
Ha van csaja, akkor mért akarod tönkretenni a kapcsolatát?
Mert ha miattad szakítana vele a barátnője, inkább megutálna téged, minthogy összejönne veled.
Mért kell mindig az, ami a másé??
Az, hogy FB-on mit üzenget, lényegtelen, ha személyesen láthatóan lepattint. Nem csak úgy véletlenül találja ki azt az ember, hogy van valakije.
Amúgy kérdező, én is kapcsolatban élek, de FB-on ennek semmi nyoma, ugyanis én a való életben élem meg a pillanatokat, amit együtt töltünk.
De ismerek olyan embert is, aki már házas és gyereke van, de a FB profilján mégcsak kapcsolatnak sincsen nyoma. Nem minden az internet. Nem mindenki oda tölti fel élete legszebb perceit, nem mindenki csinál kirakatot az életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!