Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kéne tennem most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem most?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki régóta tetszik imádom szeretem és ő a szívem csücske.

De kezdjük is az elején:egy nap azt írtam a kezemre, hogy:"szeretlek csak te nem veszed észre" ő meg ugye bár a padtársam és látta még kérdezte hogy kiért vagyok így oda én meg el mondtam neki az udvaron, hogy belé és azóta máshogy kezel,nem beszél velem csak akkor amikor kor mellettem ül szerencsére jövő évben is egymás mellet fogunk ülni azt mondta a tanár.

De depiztem amúgy is hogy alig beszél velem de akkor be jött a képbe az egyik barátnőm és 10 perc alatt tönkre tette az életem ősze jött azzal a fiúval.

Próbálom magamba tartani de nem megy mert gyenge vagyok😢

A lány is tudja hogy szeretem és direkt nekem mondogatják hogy milyen jó vele még stb.

Mit tegyek mert le mondani nem akarok hogyan agyam a tudtára hogy én jobban szeretem mint a "barátnője" mert az a csaj ki beszéli a háta mögött de be köpni nem akarom mert én nem olyan fajta vagyok.

Szerintetek mit tegyek?💔💔💔💔💔💔

2017. júl. 16. 03:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha most összejött azzal a lánnyal akkor mivel valószínű még ott a rózsaszín köd, ezért nem biztos, hogy észreveszi a hibáit vagy esetleg egy másik lányt. Mivel mellette ülsz próbálj meg vele beszélgetni, próbáld meg elhívni valahova(most nem randi csak egy egyszerű fagyi vagy valami). Ha meg a lány folyamatosan a háta mögött hazudozik előbb-utóbb ki fog derülni.
2017. júl. 16. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Először is azt a barátnőt,aki összejött a neked tetsző fiúval...

FELEJTSD EL!

Az ilyen nem baràt.

Másodszor adok egy-kettő tippet!

Például öltözz csinosabban(ne úgy,mint egy utca lány).

Tegyél egy pici sminket ha szeretnél.

Próbálj éretten viselkedni és ne úgy mint egy 12 éves kislàny.

Beszélgess vele.

Ne depizz mivel az senkinek sem hoz eredményt.

Menj oda hozzà és kérdezd meg konkrétan mi a baja veled,hogy nem beszéltek.

De hidd el nekem,hogy akármennyire is futsz valaki után...

Annál jobban nem fogod érdekelni.

És ez így van ahogy én most leírtam.

2017. júl. 16. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Ez a lány nem barátnőd, hanem ellenséged, tegyük helyre a fogalmakat.

2. Nem kellesz a srácnak. Innentől kezdve teljesen mindegy, hogy a csaj mit mond/tesz/hazudik. Szép lenne a világ, ha mindenkibe az érdemei alapján szeretnének bele ("én jobban szeretem mint a "barátnője") de sajnos ez nem így van. A szerelem kiszámíthatatlan és nem kikényszeríthető.

2017. júl. 16. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs ráírva neved.
2017. júl. 16. 13:12
 5/6 anonim válasza:
Nem tudom ,észrevetted hogy a fiúknak esze- ágában sincs összejönni olyan lánnyal akinek teszik az a fiú?na mindegy hidd el tegyél úgy mintha nem érdekelne már de kövesd a divat tippeket!Aztán hidd el fel fog rád figyelni!Mond meg neki hogy már nem tetszik persze nem igazából és barátként elmondhatod hogy kibeszéli aztán barátként találkozgattok és kitudja talán össze jöttök!
2017. júl. 16. 20:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Esze ágában sincs velem találkozni tereli a szót nem vesz komolyan azt hiszi hogy csak viccelek és nem szeretem💔 és csak a padban beszél velem félek hogyha már nem fog mellettem ülni akkor hozzám sem szól de legalább jövőre mellettem ül
2017. júl. 17. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!