Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akire egész évben a suliban sokszor ránéztem (valamiért érdekelt), aztán egyszer észrevettem (kb március óta), hogy ő is hátra-hátranéz és keres valakit, a szeme általában rajtam állapodott meg és aztán mindig visszafordult. Hazafele egy busszal mentünk, de sosem mertem leszólítani, és mindig lehajtott fejjel ment el mellettem így még nehezebb lett volna. Mivel én előbb szállok le mint ő egyszer ránéztem miközben leszálltam, de szintén lehajtott fejjel ült, zenét hallgatott. Aztán én visszanéztem a buszra és annyit láttam hogy engem néz. Ez így ment..majd nemrég rámírt facebookon. Beszélgettünk. Eléggé úgy tűnt hogy tetszem neki. (Megkérdezte hogy van e barátom és mikor közöltem vele hogy nincs azt írta hogy akkor ennek örül stb.) Kb 2-3napig beszélgettünk de akkor amikor rámírt már nem találkoztunk mert beteg volt..utána egyik nap már nem írt..és én sem. Eltelt 1 hét és semmi.. (reggelente sem láttam) majd egyik nap elment mellettem a buszon lehajtott fejjel kivörösödve.. ezért pár nap múlva ráírtam, majd mintha semmi sem történt volna megint beszélgettünk és jöttek a célozgatásai arra hogy bejövök neki. De másnap megint nem írt és azóta sem. Nem akarom hogy azt higyje hogy nyomulok de érzem hogy ő nem fog rámírni. Pedig utoljára is én írtam. Nem tudom mitévő legyek.. mit érezhet? Alapvetően egy visszahúzódó srácnak nézem.

2017. jún. 18. 21:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy én 16/L, ő 17/F
2017. jún. 18. 21:34
 2/5 anonim válasza:
100%
Te bejössz neki, ő bejön neked, tiszta sor. Nem gáz, ha ráírsz. Mégis mit kell ezen túlagyalni?
2017. jún. 18. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Tutyimutyi,határozatlan,gyáva.

Melyik vonzó tulajdonság neked párkapcsolat szempontjából??

Mert rá mindhárom illik. Nem árt,ha olyan párt választasz,akire fel tudsz nézni.

2017. jún. 18. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:

először is: higgye.

egyébként ha visszahúzódó, lehet hogy nem mer elhívni randira, pedig szerintem bejössz neki. szóval próbáld meg esetleg te elhívni őt, szerintem segíteni fogsz neki ezzel ha ő nem mer ;)

2017. jún. 18. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
5 napja úgy köszönt el, hogy majd még beszélünk..azóta semmi
2017. jún. 18. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!