Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Van egy lány, akibe azóta szerelmes vagyok, mióta egy osztályba kerültünk gimnázium első évében. Ez 4 éve volt.
Én az a tipikus terem szélén ülő titokzatos rocker gyerek voltam mindig is, aki ritkán szólal meg, de ha kinyitom a szám, abból értékes szavak jönnek ki. Lényeg a lényeg, nem vagyok egy beszélgetős fickó, éppen ezért nem is kerültem szoros viszonyba senkivel se az osztályban. Mindenki kedvelt, de csak amolyan osztálytárs-haver szinten.
Mivel ezek mellett önbizalomhiányos is vagyok, és mindenen túl sokat gondolkozok, ezzel a lánnyal se sikerült a kívánt kapcsolatot létrehoznom. Vele talán többet beszéltem, mint a többi lánnyal az osztályban, de valószínűleg fogalma sincs róla, hogy érzek bármit is iránta. Hogy is lenne.. :D
Soha nem volt barátnőm, ami azt illeti. Lány barátaim se. Azt sem tudom, hogy kell "felszedni" valakit, de azután, hogy én 4 év alatt még csak elkezdeni se tudtam a folyamatot, úgy voltam vele, hogy majd az idővel elmúlik ez az érzés a lány iránt...
1 hónapja láttam utoljára, az érettségik idején, nem is beszéltem vele azóta, viszont még mindig ugyanazt érzem, amit eddig, és kínoz a tudat, hogy ilyen béna és tétlen voltam ennyi éven keresztül.
Mit kéne tennem?
Írjak rá? Milyen okkal? Soha nem voltunk olyan szinten, hogy csak úgy ok nélkül beszélgettünk egymással.
Hagyjam, hogy az idő múlásával elfelejtsem az egészet? Így, hogy bár már nem járunk egy osztályba, az interneten még minden nap látom, és nagyon nehéz elfelejteni.
Szerelemben, párkapcsolatokban, nőkben zéró a tapasztalatom és a tudásom, szóval várom, és értékelem a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!