Szerintetetek mit csináljak a pasim hajával?
Lány vagyok. A pasim megkért, hogy mostantól én vágjam neki a haját, mert a fodrászat nagyon drága. Most pár napja volt az, hogy először vágtam neki a haját.
Azt tudni kell róla, hogy nagyon piperkőc, és mindig egy órát igazgatja a haját a tükör előtt.
Elkezdtem neki vágni. Az oldalával nem is volt semmi baj, mert csak 2-essel lekellett vágni neki.
Viszont a teteje....
Hosszú haja van (kb 5-6 cm).
Mondta, hogy vigyázzak, ne vágjak sokat. Nem is vágtam neki sokat belőle.
Tudjátok van ez a ritkítóollo, és há mondtam neki, hogy megritkítom neki.
Viszont véletlen az igazi ollóval kezdtem el neki nyesni a haját, pont elöl. És, hát mikor összecsuktam az IGAZI ollót, ugy levágtam neki, hogy legelöl pár mm-s lett neki.
Gondolhatjátok milyen mérges volt. Ezután pedig már nem lehetett mást tenni, lenyirtam neki az egész teteét. Elkezdett még pityeregni is, de mondtam neki, hogy fél év után újra visszanő.
Viszont ez miatt nagyon nagy a bűntudatom :(
Persze, mert nem vetted észre, hogy milyen ollóval vágod....
Aha...
Te vagy a srác,aki azon pörög, ki fogják nevetni, mert letolta a haját nullás géppel?
És akkor most mit csináljak? Vegyek neki valami hajnövesztőt, amivel gyorsabban nő vissza.
Tudtok valami sampont, vagy valamit? Vagy hagyjam, hagy szenvedjen a tüsi hajával? :D
Na én ezért nem nyúlok a párom hajához :D
Mindig azt mondja, hogy olyan egyszerű, minek költsön fodrászra, biztos meg tudom csinálni én is. De tudom, hogy akkor nagyon mérges lenne, ha elszúrnám. Inkább nem is vállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!