Csináljak még egy tesztet? Lehetek terhes? (24éves vagyok)
Üdv mindenkinek!
Párommal 4 éve vagyunk együtt. Egy ideje beszélünk már a babáról,januártól próbálkozunk. A menstruációm 10 napot késett, közben mell érzékenység, derék, és hasfájásom volt. Igazából ezt nem is nevezném igazi menstruációnak. 2 napig tartott, nagyon kevés pecsételő, majd a harmadik nap barnás folyásom volt. Étvágyam is alig volt. Akkor csináltam egy tesztet az negatív volt. Viszont a has és a derékfájdalom megmaradt, és tele vagyok pattanással.A testhőm picit magasabb,mint szokott. Csináljak még egy tesztet? Szerintetek lehetek terhes?
Csináltam még egy tesztet. (x epil) negatív. De nagyon bizonytalan vagyok. Nem voltam még ilyen helyzetben, most kezdtünk el próbálkozni, azelőtt még nagyon vigyáztunk. Mindig meg is jött rendesen.
A derékfájásom erősödött. A hasam is fáj. Az étvágytalanság megmaradt, gyakran járok pisilni. a testhőm 37-37,2 és a pattanások száma sajnos megnőtt.. Mennyire megbízható az x-epil teszt? Segítsetek! Most már nagyon nem tudom,hogy mi van.. bár negatív a teszt, de itt vannak a tünetek.
Csinálj még egy tesztet, bár ha terhes lennél már pozi lenne.
Szerintem várd meg a következő menzeszed és ha az se jön meg rendesen menj el nőgyógyászhoz.
clearblue tesztet csinalj. Ne a digitalisat hanem a simat.
Dmbe lehet venni. Kicsit dragabb de megbizhatobb is! :)
Csak simán ne stresszelj ennyire, pláne 2. próbálkozós hónapban...Lehet épp a rágörcsölés miatt nem jött meg rendesen. Amúgy érdekes, de kb.mindenki arról számol be, hogy amikor elkezdenek babát tervezni, megváltozik a ciklusuk. Nekem pl.közti vérzés jelentkezett, ami azelőtt soha nem volt.
Ha volt vérzés, akkor biztosan nem vagy terhes. Mostanában felkapott a terhességet összekötni vele, pedig ha valaki várandósan vérezget, az soha nem normális, nem is értem ezt a logikát.
Szóval engedd el. Ne hőmérőzgess meg ilyenek. Amikor terhes lettem, én is mértem a hőt tök fölöslegesen. Abban a hónapban nem is ment 36.7 fölé, utána meg le is esett, mégis lassan szülök.
Valóban volt stressz az elmúlt hetekben. Azóta nem csináltam tesztet. Nehezen, de vártam. Vérzésem nem volt. A derekam fáj nagyon, és gorcsolok. Enyhe mell fájdalom. És amit még tapasztaltam nagyon sok fehér folyás.
Persze lehet, hogy tényleg a stressz játszott velem. Reggel fogok tesztelni.
Szia!
Rossmann facelle 10es érzékenységű teszt! Ne a 25-ost vedd!
Nekem gyönyörű pozitív volt előtte 3nappal, de sajnos elveteltem.
De neked szorítok! Remelem hamarosan én is átéltem újra ezt😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!