Hanadek kérdése:
Menstruáció után voltunk együtt a párommal, és tegnap előtt és most érzem hogy hányingerem van és fel vagyok fújódva, viszont a teszt (nem vagyok terhes). Csináljak később tesztet?
Figyelt kérdés
2019. aug. 3. 17:51
1/13 anonim válasza:
Hányadik ciklusnapon vagy? Hány napja volt a szex?
2/13 anonim válasza:
Hány nappal vagy együttlét után?
3/13 anonim válasza:
A menzesz utáni napon lettem ikrekkel terhes, szóval lehetséges.
Terhestüneteid viszont csak akkor lehetnek, ha már eltelt azóta kb két hét. Ebben az esetben ajánlott tesztelni, mert ha vannak tünetek, akkor a teszt is kimutatja a terhességet.
4/13 anonim válasza:
Ha a teszt negatív, nem vagy terhes.
Trsztelj újra akkor, amikor késik már a mensid.
5/13 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam együtt, meg szerdán. Már tegnap is éreztem a has puffadást, s ma meg köhögnöm kell illetve olyan érzést érzek és akkor öklendezek. s kb úgy érzem magam mint aki kipukkadna úgy tele van a hasam. :D
2019. aug. 3. 18:17
6/13 anonim válasza:
Valószínűbb hogy elrontottad a gyomrod valamivel
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2019. aug. 3. 18:25
8/13 anonim válasza:
Tegnap keféltezek, ma meg már terhességi tüneteid vannak???
8ban mit csináltál biológia óra helyett????
9/13 anonim válasza:
Azért nem kérdez vissza normálisan, mert a kérdésed egy orbitális baromság, és a tudatlanságod kiverte a biztosítékot.
10/13 anonim válasza:
Anyám, a másik suttyó-buta! A sárga-bűzös folyásos után ma te vagy a 2.helyezett a hülye kérdést feltevők között!
Védekezni ki fog??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!