A férjem nem akar együtt lenni mióta terhes vagyok, azt mondja félti a babát. Mit tegyek hogy meg jöjjön a kedve?
Most meg csak 12 hetes vagyok, de mióta tudjuk hogy jön a baba, összesen egyszer tudtam be rángatni a férjemet a hálószobába, akkor is láttam hogy tiszta stressz, így hagytuk inkább. Próbáltam vele beszélni róla, azt mondta fél hogy bajt okoz vele. Ezért a múlt heti ultrahangon behívtam a dokihoz aki megnyugtatott minket, hogy a terhesség rendben van, óvatosan nyugodtan lehet bármit.
Egyébként mindenben mellettem van, imád, nem csal meg, szóval nem másról van szó.
Ugyanakkor nekem nagyon fontos lenne az együttlét, és az elmúlt pár hétben meg egyre jobban kívánom.
Mit tegyek hogy jobban ellazuljon, feloldódjon a párom? Van hasonló tapasztalatotok?
Koszi előre is :)
Pont azt akartam irni, hogy hivd be a dokihoz, hogy hallja az o szajabol is, hogy nem okozhat gondot panaszmentes terhesseg eseten a szex. De latom mar megtetted ezt. Ha az orvos se tudta meggyozni, akkor necces, de talan ha leulepszik benne ez az info. Probald meg az oralis kenyeztetesre ravenni. Azzal aztan tenyleg semmi baj nem okozhatttok.
Mi teljesen el vagyunk tiltva a szextol, mert a total a mehszajon van a lepeny, ennek mar 2,5 honapja... hat ne tudd meg mennyire kivagyok😂
Van akinél ez vmi lelki gátlás , azzal sokat nem tudsz szerintem kezdeni ha erről van szó.
Barátnőm férje is így volt, egyszerűen nem tudott úgy közeledni a feleségéhez, ahogy korábban .
Barátnőm mondjuk nem szenvedett annyira tőle, voltak hetek persze, amikor igen de középidőtől már örült, ha megfordult az ágyban stb. várta már a végét nagyon.
Inkább lelkileg viselte meg, meg attól félt hogy ez így is marad, és mi lesz akkor a házasságukkal.
De ahogy megszületett a baba, letelt a gyerekágy, minden visszaállt !
Szóval ilyen is van, és ki lehet ebből is jönni.
Hát nem tudom. Én pasi vagyok, nálunk is meg volt tiltva az elején, aztán most, hogy feljebb vándorolt a méhlépeny már szabad, de mostmár nagy a pocak. Ráadásul nekem pont a feleségem a félősebb, de én meg 100%-ban megértem.
Azóta azért volt párszor szex, de nekem is furcsa, hogy eggyel többen vagyunk a kelleténél, főleg, hogy sokat mozog a baba, tehát azért én is sokat tapasztalok belőle (nem szex közben, hanem úgy általában). Mondjuk ez nálatok 12 hetesen még annyira nem játszik, de azért a tudat ott van.
Azt tudom, hogy maga a szex nem árt, de azért mégiscsak van bennünk egy erős ösztön a párunk védelmével kapcsolatban. Ezt talán azzal tudnád orvosolni, ha te lennél felül és minden úgy zajlana, ahogy neked kényelmes, jóleső.
Tanács... Talán egy kis türelem. Néhány hónap után még a legtürelmesebb férfi is eléggé kilesz, akkor egy szebb fehérneművel szerintem rá lehet majd venni egy óvatos menetre :) Aztán ha minden rendben megy, akkor utána már biztosan bátrabb lesz ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!