Mit csináljak hogy megértse anyukám én nem vagyok terhes? Késik és csináltam tesztet ő meglátta a kukában.
Biztos negatív volt?
Az első terhességemnél én is kidobtam a tesztet, mondván negatív. Csakhogy nem vártam meg azt a pár percet. Mivel éreztem, hogy vmi más, így este kiszedtem és + volt. Másnap újra teszteltem és 1 percen belül + volt.
Az szívás. Amikor én negatívnak láttam a tesztemet és kidobtam a kukába, hazajött a férjem és ő is kihalászta, és addigra pozitív volt. (kiderült, hogy kevés volt a festékanyag a tesztben, több időbe telt, mire a vizelet beszinezte a csíkot)
2 éves a lányom.
Ahelyett hogy leordítod anyukád fejét, hogy de hát biztos nem vagy terhes, inkább még kellett volna kérni, hogy mutassa meg, mit látott rajta, amiből azt gondolja, hogy terhes vagy.
Én biztos, hogy csak akkor lennék nyugodt, ha csinálnék egy új tesztet, amit nem dobok ki, hanem ott hagyok szem előtt, és ha másnap is negatív akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!