A férjemmel épp bejelentkeztünk a lombik klinikára azonban ma 6 nap késés után csináltam egy tesztet és a 2. csík halovány. Megeshet, hogy terhes vagyok?
Igen! Mindenképp menj el gyorsan dokihoz :) hátha kell egy kis hormonpotlas, hogy tuti legyen a dolog!
Szorítunk!!!
Simán! 5 évig jártunk meddőségi központba. Ott a recepciós mondta, hogy mindig ürül meg helyük az előjegyzésben, mert nem ritkán fordul elő, hogy amikor már letesznek a természetes fogantatás esélyéről és már csak a mesterséges megtermékenyítésben mernek bizakodni; na akkor jön össze spontán. Ez is egyfajta elengedés, görcsoldás, ami ledöntheti a gátakat.
Nekünk sajnos sosem volt ilyen szerencsénk -a 6. lombikunk sikerült-; de örülök, hogy eggyel kevesebb párnak kell ezen a nagyon rögös, lelket megtépázó úton haladni.
Boldog, gondtalan babavárást kívánok! Csodálatos ajándék ez Karácsonyra!
Én mèg el is pityeredtem... nagyon drukkolok Nektek így ismeretlenül is!
Bizony lehetsèges! Menj el szerintem is mihamarabb orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!