Szerintetek sokat hiztam eddig?
Sziasztok!
Ma voltam sulymeresen es rettegek mit fog mondani a dokim..
63 kiloval kezdtem a terhessegem es most pedig 72 kilo vagyok 25 hetesen.
A vedonom szerint elegge vizesedek ezt en is latom de olyan elszomorito hogy +9 kilonal tartok.
Most dietara fogtak.
Ti mennyit hoztatok??
9-es vagyok:
Ilyenkor az orvosok BMI index alapján számítják ki, hogy mi az, ami arányosan egészséges hízásnak számít. Mivel nekem alapból alacsony a BMI-m és soha nem voltam nagy darab, így nyilván megviselné a szervezetem, ha nagyon sok menne fel, azért ajánlotta az orvos. De direkt mondta, hogy diétát követnem meg semmit nem kell, mert látja, hogy mindjárt elfúj a szél, védőnő is azt mondta, hogy még rám is férne pár kiló plusz. Mondjuk én alapból is nagyon figyelek, hogy mit viszek be a szervezetembe. Egyébként nagyon nagyon szuper orvosom van, mindenre odafigyel a legapróbb részletekig. Volt tapasztalatom borzasztó orvosokkal, ha egy pillanatra is azt érezném, hogy nem fair, azonnal váltanék, de tényleg nincs szó ilyenről. Egyébként anyukám magasabb volt nálam (180 cm) és 4 gyerek után sem ment 52 kg fölé, ilyen a genetikánk. De mondom, lehet aztán 30 kg plusszal fejezek majd és akkor sem lesz semmi baj, mert most nem ez a fontos. (Hallottam olyan orvosról, aki a 36. héten megmondta a kismamának, hogy ha még egy grammot hízik, nem vállalja a szülést…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!