Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat híztam eddig?

Sokat híztam eddig?

Figyelt kérdés

22 hetes terhes vagyok.

7 hete mért utoljára a védőnő, és most eléggé meglepődtem, mert összesen ( a terhességem elejétől nézve) 6kg-ot híztam.

hajlamos vagyok a hízásra, és mindig próbáltam erre kicsit figyelni, hogy most se essek át a ló túlsó oldalára.

Védőnő szerint nem sok, azt mondta hogy 9 hónap alatt a normális a 12 kg, és én mivel már túl vagyok a félidőn, ez teljesen jó.

De azért aggaszt, főleg hogy max 4kg-ra gondoltam.

A hasam sokat nőtt, és a melleim is kétszer akkorák,mint voltak.

2015. jún. 23. 13:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem lényeges. A gond nem ennyi kilónál kezdődik, hanem 20 felett. Felejtsd el a számokat és élezd a várandósságot!
2015. jún. 23. 13:46
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Jól van az!! Aki 30 kilót hízik is leadja szülés után. :) tényleg nem kell ilyenekkel foglalkozni.
2015. jún. 23. 13:49
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 22 hetes vagyok,eddig 8 kg jött föl,az előző 2 terhességnél mindkétszer 17 kilót szedtem fel.
2015. jún. 23. 14:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok.Én a 9 hónap alatt 30 kilót híztam.Na az sok volt,de szerencsére sikerült leadni.
2015. jún. 23. 15:09
 5/16 anonim ***** válasza:
A 4 kiló se reális, amit gondoltál magadnak. :) Hacsak nem akartál a terhességed alatt fogyni. A 6 kiló teljesen rendben van, egyáltalán nem sok.
2015. jún. 23. 16:24
 6/16 A kérdező kommentje:
jaj szuper! köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 23. 16:39
 7/16 anonim ***** válasza:
Hat en 22 hetesen mar 12kgt hizam es te a 6ert aggodsz :p
2015. jún. 24. 08:06
 8/16 anonim ***** válasza:

Én mindig vékony testalkatú voltam/vagyok. Az a "bármit-bármennyit eszek nem hízok" típus. Namost terhesen 40 kg-ot híztam:) Ájuldozott a védőnő állandóan! Mindenből a zsírosat kívántam.Szülés után 6 hónappal semmi nem volt rajtam, egy deka sem, pedig nem fogyóztam.Lehet, hogy ezerrel raktároz most a szervezeted.

Ezt csak azért írtam le, hogy ne keseredj el.

Ettől függetlenül próbálj meg gyümölcsöt enni főétkezések között, és nem pékárut, vagy édességet, mert neked is jobb, ha nem hízol annyit.

Nekem most azt mondta a doki (2. baba), hogy maximum 10 kg hízás a megengedett, többet nem szabad hízni. Aztán megkérdeztem tőle, hogy volt-e már terhesen farkaséhes úgy, hogy egy órával azelőtt evett? :)

Kitartás

2015. jún. 24. 09:07
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a terhességi hízás genetikailag vezérelt.Van aki sokat eszik és mindent, és csak 7-8 kilót szed fel, van aki meg odafigyel, és felkap huszat. Én az elsőnél 10 kilót híztam úgy, hogy mindent ettem. Most a másodiknál nem lett jó a vércukor eredményem, ezért diétázom. De fogadok, hogy a végére ugyanannyi lesz mint az elsőnél (kicsit kevesebb jött fel eddig ugyan, de a végéig bármi lehet). A szervezet raktároz, mert tudja mennyi tartalékra van szüksége a szoptatáshoz.
2015. jún. 24. 09:32
 10/16 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem első babám lesz ezért nem vagyok túl jártas a dolgokba.

A védőnő is nyugtatott hogy nem sok ez, normális, csak meglepődtem...

igaz, a melleim hatalmasak lettek, előbb megfájdul a hátam a melleim súlyától,mint a derekam a pocakomtól...:D

Egyébként rettentő sok gyümölcsöt eszek, és zöldséget, még meg is dícsért ezért,mert a vizeletemen is látszott, mikor megnézte.

2015. jún. 24. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!