Sokat híztam szerintetek eddig?
A kalkulátor szerint még keveset is híztál, nemhogy sokat!
Aki alacsonyabb kezdősúlyról indul, annak nem csak hogy több a megengedett, de többet is kell.
Jó, hát ezek a kalkulátorok világ életemben azt mondták, hogy alultáplált, meg kórosan sovány vagyok, holott közel sem voltam az soha, egészségesen néztem ki mindig. Mindig volt cicim, fenekem, meg a hasamon némi párnácska, ami sose akart lemenni :D A BMI eléggé csalóka. Azért érdekesen néznék ki 156 centihez 63 kilóval. Nem terhesen 50 kilóval már kimondottan hurkás voltam itt-ott, és nagy volt a fenekem (nem csak szerintem, a környezetem szerint is), pedig a BMI szerint az lenne a normális.
Most egyébként én szinte alig látom magamon ezt az 5 kilót, kicsit a csípőm meg a fenekem szélesebb, de ennyivel azért nem. Hát, remélem igazatok van és nem lesz olyan durva a vége. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!