Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat híztam szerintetek eddig?

Sokat híztam szerintetek eddig?

Figyelt kérdés
A napokban töltöm a 22 hetet. Alapból vékony vagyok, 45,5 kilóval indultam (nem voltam azért nagyon pálcika, mert csak 156 cm vagyok), most így a 22. hetet taposva 50,5 a súlyom, vagyis 5 kilót híztam eddig. Kicsit parázok, hogy nagyon meghízok a végére, mert mondogatják, hogy a java a végén jön, rajtam meg már van plusz 5. A védőnő nyugtat, hogy mivel kis súllyal kezdtem, normális, hogy többet hízok, de azért nem kéne 20 kilót szerintem. Nem eszek sokat, sőt, szerintem magamhoz képest még keveset is, mert régen rengeteget zabáltam, megtehettem, mert nem híztam, most azért figyelek, hogy mit, mennyit, meg járok minden nap sétálni, de sajna így is maradnak a kilók :/ Szerintetek sok ez az 5 kiló 22 hetesen?
2015. márc. 9. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok, pláne, hogy vékony is voltál. A normális hízás felső határára nekem a szülésznőm 12-15kg-ot mondott. Te attól még messze vagy :) Sőt.. ha hízol is 15öt, akkor is csak 60 leszel :)
2015. márc. 9. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszoló is írta, 12 kiló kb a normális. Ebből te eddig 5öt híztál és már bőven túl vagy a felén!! Nyugi teljesen korrekt a súlyod! Amire figyelj az a szénhidrát. De jön a tavasz a nyár a gyümölcsök zöldségek nem is fogjuk kívánni a nehéz lisztes kajákat!! 😉
2015. márc. 9. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:

A kalkulátor szerint még keveset is híztál, nemhogy sokat!

Aki alacsonyabb kezdősúlyról indul, annak nem csak hogy több a megengedett, de többet is kell.

[link]

2015. márc. 9. 16:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Jó, hát ezek a kalkulátorok világ életemben azt mondták, hogy alultáplált, meg kórosan sovány vagyok, holott közel sem voltam az soha, egészségesen néztem ki mindig. Mindig volt cicim, fenekem, meg a hasamon némi párnácska, ami sose akart lemenni :D A BMI eléggé csalóka. Azért érdekesen néznék ki 156 centihez 63 kilóval. Nem terhesen 50 kilóval már kimondottan hurkás voltam itt-ott, és nagy volt a fenekem (nem csak szerintem, a környezetem szerint is), pedig a BMI szerint az lenne a normális.

Most egyébként én szinte alig látom magamon ezt az 5 kilót, kicsit a csípőm meg a fenekem szélesebb, de ennyivel azért nem. Hát, remélem igazatok van és nem lesz olyan durva a vége. Köszi a válaszokat!

2015. márc. 9. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt kicsit más számít alultápláltnak, normálnak...stb., mint nem terhesség alatt ( [link] ).
2015. márc. 9. 17:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, azt tudom, ha 60 kiló alatt maradok, azt teljesen okénak érzem, mivel tényleg kis súllyal indultam, szerintem 14 kiló hízás nem lenne olyan veszélyes, csak attól ijedtem meg, hogy ha ilyen ütemben nyomom tovább, lesz az 20-25 kiló is :/
2015. márc. 9. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz! Figyelj oda a kajálásra és nem lesz! Nyilván ha össze eszed a hűtőt napi szinten akkor feljön még 30 is nemhogy 20 de ha nem vagy magadba biztos számolj!! Meg mozogj, sétálj, ússz!!
2015. márc. 9. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ó anya velem 25 kg-t hízott de az az 5 kilo 12 hetes korára már rajta volt, az azért sok olyan korán. A tied jó.
2015. márc. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!