Most kezdtem a 27. hetet és eddig 9kilot híztam. Ez sok?
Attol is fugg, hogy mennyi voltal az elejen.
Amugy nem tudom felfogni, hogy az orvos meg a vedono miert nem veszi figyelembe, hogy annak a gyereknek meg a mehlepenynek es a viznek is megvan a sajat sulya ami hozzaadodik a te sulyodhoz. Vagyis most a babad 1kg, a mehlepeny szinten, a viz is jo par gramm, szoval jelenleg 2 vagy max 3 kg a gyerek, ezt le kellene vonni a te 9-kg-odbol. Vagy tevedek?
34hkm
Ha tudod magadrol, hogy hizekony vagy akkor valasz egy megfelelo dietat. Beszelj szakemberrel aki osszeallitja az etrendedet. De mindenfelekeppen keruld az edesseget, cukros italokat, es a szenhidratot. Egyel kevesebbet, es napjaban tobbszor. Este bizonyos ido utan pedig mar semmit. Sok gyumit es zoltseget, sok rostot.
34hkm
Sajnos a terhesség alatt sokkal jobban tartalékol a szervezet, mert a szoptatásra készül.
Én az egész terhesség alatt híztam 10 kilót úgy, hogy három nappal a kiírt időpont előtt szültem. Mondjuk inkább szerencsém volt a hízással, mert hiába próbáltam odafigyelni, a harmincadik hét táján még éjjel is fel kellett kelnem enni, mert szabályosan marta a gyomromat az éhség. :-(
A vizesedéssel tényleg vigyázni kell, toxémia előjele lehet. Nekem a vizesedés ellen segített, hogy esténként megettem 1-2 almát.
Szia! Én átlagos testalkattal kezdtem a terhességet, most a 33. héten járok plusz 9 kilónál. Nem ettem rengeteget, sőt, alapvetően figyelek, mikor mit eszem. Nekem a védőnő és az orvos is azt mondta, ez teljesen rendben van, direkt rákérdeztem.
VISZONT, én a 28. héten már plusz 8nál jártam, és azóta 5 hét alatt meg csak plusz 1 kiló jött fel! A baba szépen nő, minden rendben, egyszerűen most kevésbé vagyok éhes/kevésbé raktároz a szervezetem... Szóval ez teljesen egyéni, az is lehet, hogy később neked is lassul a dolog. Persze nem árt, ha az ember odafigyel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!