166 cm magas vagyok és 56 kilóval kezdtem a terhességet, most a 27. hétben 69 kiló vagyok. Valakinek ennyi jön fel összesen, én meg csak a 27. hétben vagyok. Ez normális?
Ne csak a kilókat nézd, mert az is kérdés, hogy ez hízás vagy vizesedsz.
én vizesedtem, így +24kg-val mentem szülni, de a szülés másnapján már csak 6kg volt rajtam, mert a víz lement. Ez miatt a vérnyomásom kellett folyamatosan mérni, de semmi gond nem volt.
Szia.
166 cm,57 kg-al kezdtem.
Most 24 hetes vagyok és 66 kg.
14. hétig egy dekát sem híztam,aztán 8 hét alatt jött fel 9 kg.
Nem eszem többet mint terhességem előtt.
Bár mindig jó étvágyam volt,de sosem látszott rajtam.
Én is megíjedtem,de remélem mostmár lelassúl a hízásom.
Azt mondják nem kell megíjedni mert nem biztos,hogy továbbra is ilyen ütemben fognak szaladgálni a kílók.
Ha viszont a vizesedés okozza akkor még lesz bőven növekedés.
Nekem zsibbad a jobb kezem,főleg a középső és a gyűrűs újjam,azt mondják hogy a vizesedés okozza.
Se lábam,se kezem nem duzzadtabb eddig,legalábbis én nem vettem észre.
Ha a külsődön nem látszik 13 kg,akkor szerintem annyira ne aggódj.
Rajtam sem látszik a 9 kg,valamennyi igen,de max. 4 kg a felesleg.
A fenekem,combom picit nagyobb,meg az arcomon látszik picit,de akkor sem tűnik annyinak.
Jóval nagyobbak a melleim,a pocakom meg már most óriási :)
Mindenkinél másképp alakúl.
A hugom 9 kg-ot hizott összesen,azt hittem majd én is megúszom annyival,hisz én sem voltam sosem hizékony.
Mégis most ez van.
164 centivel és 65 kiloval kezdtem a terhességet. Kb a 28.héttől vizesedtem, a 30.hétre +15 kiloval voltam több. A 39.heti méricskélés szerint már 88 kiló voltam, 41.hétre szültem. De olyannyira vizes voltam, hogy a kezeimet nem tudtam ökölbe szoritani, a bokámat hónapok óta nem láttam. Brutál volt. Szóval kb +25 kilóval mentem szülni.
Kérdés, h te is vizesedsz vagy csak hízol e...?!
Azt a rohadt mérleget ki kéne dobni... :D
38.héten vagyok +20kgvan rajtam, de beleférek a régi nadrágomba, csak nem tudom begombolni. :D Szinte csak a hasam nőtt, de az hatalmas, de kétlem, hogy az maga 20kg... A víz stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!