Magas pulzusszám terhesség alatt normális?
Elsőnél nekem is ugyan ez volt, nekem akkor a cukrom volt írtó magas. (20. héten) ez derült ki, de neked nem hiszem, csak leírom, hogy velem ez volt.
Ne aggódj, pajzsos gyógyszert még lehet is szedni terhesen, sokan szedik, ma már mindenre tudják a megoldást ilyen dolgokban, legfejebb most csak jobban odafigyelnek rád, ne izguljál, a lényeg, hogy jól vizsgáljanak ki.
Amúgy a pulzusom azért most is magasabb, a második terhsségnél, szóval ez valamilyen szinten normális.
normális, ez később még magasabb is lesz. nekem most 100-105 között mozog nyugalomban. a szívednek a végére majdnem 40%-al több vért kell pumpálnia, tehát teljesen logikus hogy többet kell dolgoznia.
ha más tüneted is van mellé, akkor viszont érdemes kivizsgáltatni. de önmagában a 90-95ös pulzus miatt ne aggódj :)
30 hetes kismama
Nekem végig magas volt a pulzusom, 90-5, mint neked.
Nem volt semmi baj, minden lelet teljesen normális volt.
Szívdobogásom is volt néha, de olvastam, h ez normális jelenség terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!