Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 26 hetes vagyok...

Szerintetek 26 hetes vagyok eddig 52,5kg-al kezdtem most vagyok 60 kg sok ez a hízás?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék már többet hízni miket egyek? gyomorégéssel küzködök, kerülöm a fűszeres kaját is.Most kezdet az étvágyam nőni jelentősen többet eszek.....kicsit visszább fogom majd magam...
2015. jan. 30. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Felezd az adagokat. Ami a legfontosabb az az, hogy ne egyel ketto helyett, mert nem kell, sot! Figyelj oda, hogy valtozatosan egyel, valamint tobbszor keveset.

32hkm

2015. jan. 30. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Sok gyümölcsöt
2015. jan. 30. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Gyümölcs = fruktóz = cukor = szénhidrát. Nincs szükséged rá.

Zöldség!

2015. jan. 30. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan ehetsz gyumolcsot, sot kell is. Legfeljebb figyelj hogy mennyit, pl banant csak 1et egy nap. Valamint zoldseget is a rostok miatt es a szekrekedes elkerulesere. Amit viszont kerulj az a szenhidrat. Ha lehet inkabbb hagyd ki.

32hkm

2015. jan. 30. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedig még fogsz hízni, elkerülhetetlen, sőt a baba most fog igazán gyarapodásnak indulni. Figyelj jobban oda az étkezésedre, ha kell szakember segítségével állítsatok össze étrendet. De itt is mint mindig abból kell elindulni, hogy nincs cukor, finomliszt - ellenben lehet sok zöldséget, húst, lassú felszívódású szénhidrátokat fogyasztani.
2015. jan. 30. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kotelezoen fog hizni. En nem dietazom, nem eszek kevesebbet vagy tobbet, nem tornaszom, mint a terhessegem elott, megis a 32 het alatt csak masfel kilot hiztam. Ha mostantol odafigyel kicsit jobban az etkezesere akkor o sem fog tobbet hizni. Azert mert altalanos teny az, hogy aki terhes az hizni is fog meg nem igaz mindenkire!!! Ne jelents ki olyant amit meg te se latsz elore!

Az orvosom is mar az elso hetekben kijelentette'hogy biztos 30 kilot hizok majd ahoz kepest legutobb elnezdst kert amiert kioktatott, hogy a terhesek hizni fognak es ezert nekem is szigoru dietat kell kovetnem.... Ennyit a sztereotipiakrol...

32hkm

2015. jan. 30. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A gyümölcs igenis fontos...nyilván olyanból kell többet enni,amiben nincsen annyi cukor. Az előttem író (nem tudom hányas ) jót írt,hogy banánból egy nap egyet,mondjuk max kettő belefér,de persze nem minden nap. Az alma segít a rosszullét ellen,finom is :D Én a narancsért bolondultam meg pl. Gyomorégésre egy kávéskanál szódabikarbóna rá pár korty víz. Nekem sokat segít. Egyébként azt mondják az orvosok is,hogy átlagban olyan 12 kg az ideális,amit "lehet" hízni. Ebből a szülésnél majdnem a fele lemegy. Az a kb. 6 kg plusz ami marad az 52,5 kg-hoz szerintem ideális,persze nem tudom,hogy hány centi vagy mert lehet valaki 52,5 kg-san is duci ha pl. 150 centi.
2015. jan. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!