Szerintetek 26 hetes vagyok eddig 52,5kg-al kezdtem most vagyok 60 kg sok ez a hízás?
Felezd az adagokat. Ami a legfontosabb az az, hogy ne egyel ketto helyett, mert nem kell, sot! Figyelj oda, hogy valtozatosan egyel, valamint tobbszor keveset.
32hkm
Gyümölcs = fruktóz = cukor = szénhidrát. Nincs szükséged rá.
Zöldség!
Nyugodtan ehetsz gyumolcsot, sot kell is. Legfeljebb figyelj hogy mennyit, pl banant csak 1et egy nap. Valamint zoldseget is a rostok miatt es a szekrekedes elkerulesere. Amit viszont kerulj az a szenhidrat. Ha lehet inkabbb hagyd ki.
32hkm
Nem kotelezoen fog hizni. En nem dietazom, nem eszek kevesebbet vagy tobbet, nem tornaszom, mint a terhessegem elott, megis a 32 het alatt csak masfel kilot hiztam. Ha mostantol odafigyel kicsit jobban az etkezesere akkor o sem fog tobbet hizni. Azert mert altalanos teny az, hogy aki terhes az hizni is fog meg nem igaz mindenkire!!! Ne jelents ki olyant amit meg te se latsz elore!
Az orvosom is mar az elso hetekben kijelentette'hogy biztos 30 kilot hizok majd ahoz kepest legutobb elnezdst kert amiert kioktatott, hogy a terhesek hizni fognak es ezert nekem is szigoru dietat kell kovetnem.... Ennyit a sztereotipiakrol...
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!