Most kezdtem a 27. hetet és eddig 9kilot híztam. Ez sok?
Ne tűzz ki ilyen célt! Egyáltalán ne! Mert nem mindegy a maradék idődben mennyit kell cipelned, a babán kívül, nem beszélve arról, hogy a szülésnél is rosszabb lesz. Én a kezdeti súlyomhoz képest 2 kilót híztam, így is ordítozik velem az idióta orvos akihez járok. Attól függetlenül, még szarul is érzem magam mert igencsak nehéz ez is. Olyan mintha egy teli hordót cipelnék folyamatosan a hasamon.
Ha hízol akkor még a baba is nagyobb súlyú lehet, mint kellene lennie, azon kívül kockáztatsz 1-2 szövődményt is nem tudom milyen lett a 24 hetes terheléses cukrod, de ha akkor jó volt, attól még a 36 hetes már lehet a sok súlygyarapodás miatt több is.
34hkm
A terhessegi cukornak semmi koze ahoz, hogy elotte hany kilo voltal, viszont, ha terhesseg alatt sokat valtozik a sulyod akkor szovodmeny lehet. Nem kell egybol megsertodni, nyugodtan olvass utanna. Amugy meg, ha azt mondjak, hogy atlagban ennyit hiznak a nok az nem azt jelenti, hogy neked is kotelezo 15 kilot hiznod. En sorra cafolom meg a tankonyvi terhesseget es az orvos voros fejjel vizsgal mert egyszeruen nem vagyok "atlag". A terhessegem elejen nekem 30 kg pluszt josolt, az orvos, aztan meg, hogy sulyos cukros leszek, majd, hogy milyen vizes leszek. Eddig semmi nem jott ossze neki, es a kitalalt szornyu gyerekkorommal idegesit, mert nem talal fogast rajtam. Semmit nem teszek azert, hogy ne hizzak.
Sajnalom, hogy te beletorodtel abba, hogy mert ennyit irnak a konyvek neked is annyinak kell lenned. De ha neked az a jo, akkor, tedd azt.
34hkm
Az orvosomat próbáltam lecserélni, de mind azt mondta etikátlanság átvenni egy beteget, a 24. hét után meg már szóba sem álltak velem. Sztk-ba meg nem akartam menni, mert nem annyi orvost akartam ahány műszakváltás van. De ez már hosszú történet. A terrorizálása meg nem érdekel, mert lepereg rólam. De mindegy.
Amúgy én sem zabálok össze-vissza. Nem is tudnék, mert olyan gyomorégésem szokott lenni, főleg mikor belerúg a gyomromba a gyerek, hogy csak na. Vannak napok amikor kétszeresére duzzad a hasam. Nem beszélve a 1-2 heti hajnali fél liter tömény zöld színű epe hányásról mikor nincs semmi a gyomromban. Szóval bármennyire is úgy tűnik, hogy tökéletes és boldog a terhességem már alig várom, hogy túl legyek a legnehezebb és legszarabb részén.
Sajnos ez az állapot nem egy rózsaszín cukorálom, mint ahogy minden fórumon azt szajkózzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!