Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most kezdtem a 27. hetet és...

Most kezdtem a 27. hetet és eddig 9kilot híztam. Ez sok?

Figyelt kérdés
Próbálok odafigyelni, bár nem mondom hogy néha nem eszek édességet vagy szénhidrátot. Kívános nem vagyok. A védőnő lecseszett, hogy ez sok. Mások hogy álltak a 27 hétben?
2015. febr. 20. 13:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ne tűzz ki ilyen célt! Egyáltalán ne! Mert nem mindegy a maradék idődben mennyit kell cipelned, a babán kívül, nem beszélve arról, hogy a szülésnél is rosszabb lesz. Én a kezdeti súlyomhoz képest 2 kilót híztam, így is ordítozik velem az idióta orvos akihez járok. Attól függetlenül, még szarul is érzem magam mert igencsak nehéz ez is. Olyan mintha egy teli hordót cipelnék folyamatosan a hasamon.

Ha hízol akkor még a baba is nagyobb súlyú lehet, mint kellene lennie, azon kívül kockáztatsz 1-2 szövődményt is nem tudom milyen lett a 24 hetes terheléses cukrod, de ha akkor jó volt, attól még a 36 hetes már lehet a sok súlygyarapodás miatt több is.

34hkm

2015. febr. 20. 17:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Hat az ideális hizast 12 kilonak mondjak, ehhez képest a 15 szerintem nem olyan vészes "cél". Nincsenek illúzióim, nem gondolom hogy innentől aztán semmit nem fogok hizni. A cukrom teljesen normalis, valamit félreértettél, nem tulsulyrol indultam, most sem vagyok bálna.
2015. febr. 20. 19:52
 13/15 anonim ***** válasza:

A terhessegi cukornak semmi koze ahoz, hogy elotte hany kilo voltal, viszont, ha terhesseg alatt sokat valtozik a sulyod akkor szovodmeny lehet. Nem kell egybol megsertodni, nyugodtan olvass utanna. Amugy meg, ha azt mondjak, hogy atlagban ennyit hiznak a nok az nem azt jelenti, hogy neked is kotelezo 15 kilot hiznod. En sorra cafolom meg a tankonyvi terhesseget es az orvos voros fejjel vizsgal mert egyszeruen nem vagyok "atlag". A terhessegem elejen nekem 30 kg pluszt josolt, az orvos, aztan meg, hogy sulyos cukros leszek, majd, hogy milyen vizes leszek. Eddig semmi nem jott ossze neki, es a kitalalt szornyu gyerekkorommal idegesit, mert nem talal fogast rajtam. Semmit nem teszek azert, hogy ne hizzak.

Sajnalom, hogy te beletorodtel abba, hogy mert ennyit irnak a konyvek neked is annyinak kell lenned. De ha neked az a jo, akkor, tedd azt.

34hkm

2015. febr. 20. 20:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Nyilván nem torodtem bele, azert is fogok szakemberhez menni. De nem mindenki egyforma, épp itt vagy példának te ahogy írtad is, te nem hizol pedig semmit nem teszel érte (örülj neki) es itt vagyok en aki nem zabál es megis hízik. A 15 kilo reálisnak tűnik, mivel még a gyerek is hizni fog, tehát a súlyom nő majd, ha en nem is szedek fel hájat effektíve. Egyenként nem sértődtem meg. A dokidAt meg le kellene cserélni, miert hagyod hogy terrorizáljon, velem egyszer orditana, többet nem látna az biztos.
2015. febr. 21. 11:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Az orvosomat próbáltam lecserélni, de mind azt mondta etikátlanság átvenni egy beteget, a 24. hét után meg már szóba sem álltak velem. Sztk-ba meg nem akartam menni, mert nem annyi orvost akartam ahány műszakváltás van. De ez már hosszú történet. A terrorizálása meg nem érdekel, mert lepereg rólam. De mindegy.

Amúgy én sem zabálok össze-vissza. Nem is tudnék, mert olyan gyomorégésem szokott lenni, főleg mikor belerúg a gyomromba a gyerek, hogy csak na. Vannak napok amikor kétszeresére duzzad a hasam. Nem beszélve a 1-2 heti hajnali fél liter tömény zöld színű epe hányásról mikor nincs semmi a gyomromban. Szóval bármennyire is úgy tűnik, hogy tökéletes és boldog a terhességem már alig várom, hogy túl legyek a legnehezebb és legszarabb részén.

Sajnos ez az állapot nem egy rózsaszín cukorálom, mint ahogy minden fórumon azt szajkózzák.

2015. febr. 21. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!