Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most pár napja kezdtem el...

Most pár napja kezdtem el érezni hanyatt fekve napi egy-két alkalommal a kincsem mozgását, de nem tudom az okés -e, hogy még csak akkor érzem, ha hanyatt fekszem, és a pocakomra rakom a kezem, ülve, állva nem?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok amúgy
2015. febr. 5. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!én meg hanyatt fekve nem érzem..hason fekve meg ülve.meg ma hajnalban éreztem mikor oldalt feküdtem...hanyatt fekve nem éreztem még..ugyhogy sztem rendben van ha te meg pont ugy érzed.mindenkinél más sztem.18+6 hkm
2015. febr. 5. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen okés. Mondjuk én nagyon-nagyon korán éreztem először, 14 hét pár naposan, de ugyanígy, ahogy te is írod, hanyatt fekve, kezem a hasamra nyomva. Jó másfél hét múlva éreztem már néha úgy is, hogy nem nyomtam oda a kezem, de csak ritkán, illetve én hason fekve éreztem még. Most 17 hetes vagyok, mostanra jutottunk el odáig, hogy már van annyira határozott, hogy ülve is érezzem, tehát majdnem 3 hét alatt. Mivel te eddig nem érezted egyáltalán, szerintem tök rendben van, hogy csak így érzed:)
2015. febr. 5. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen okés. :)
2015. febr. 5. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Az elején én is csak fekve éreztem, és később is, mint Te - nekem mellső fali a lepény, és első baba.

Most 30 hetes vagyok, és igazából csak pár hete érzem igazán mozgás, séta közben is. Viszont mostanra kifejezetten vicces, ha munka közben valami megbeszélés közepén kezd el veszettül rugdosni :)

2015. febr. 6. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!