Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat híztam eddig?

Sokat híztam eddig?

Figyelt kérdés

22 hetes terhes vagyok.

7 hete mért utoljára a védőnő, és most eléggé meglepődtem, mert összesen ( a terhességem elejétől nézve) 6kg-ot híztam.

hajlamos vagyok a hízásra, és mindig próbáltam erre kicsit figyelni, hogy most se essek át a ló túlsó oldalára.

Védőnő szerint nem sok, azt mondta hogy 9 hónap alatt a normális a 12 kg, és én mivel már túl vagyok a félidőn, ez teljesen jó.

De azért aggaszt, főleg hogy max 4kg-ra gondoltam.

A hasam sokat nőtt, és a melleim is kétszer akkorák,mint voltak.

2015. jún. 23. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocsi az offert de vizeletbol hogy? Ph érték volt lugos? Mert az nekem is az volt így kíváncsi vagyok. :)
2015. jún. 24. 10:09
 12/16 A kérdező kommentje:

fogalmam sincs, kérdezte előtte hogy miket eszek, és mondtam hogy nagyon sok gyümölcsöt, és zöldséget, mert ezeket kívánom ( nem azt mondom azért hogy ezenkívül semmit,kenyeret is eszek,csak régen sose ettem zöldséget pl)

mikor nézte a vizeletemet, azt mondta minden érték rendben van, és látszik mennyi zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

2015. jún. 24. 10:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Én nem piszkálódásból írom, de azért szerintem oda kell figyelni. Egyáltalán nem sok, ne érts félre.

Igaza van a többieknek, az sem mindegy mekkora súlyról indulsz. Illetve relatív a sok- nem sok kifejezés.

Én most vagyok 27 hetes és 2 kilót híztam eddig. És nem éhezem, elhiheted. Második terhesség. Az elsővel 6 kilót híztam.

És Rubint Réka fan sem vagyok :D

Ne görcsölj rá, ne éhezz, de azért figyelj oda! :)

2015. jún. 25. 10:51
 14/16 A kérdező kommentje:

az elején nagyon sokat hánytam, alig bírtam enni, akkor mondta a védőnő is, hogy tök mindegy mit kívánok meg, egyem! Ha az csoki, akkor csoki...

lehet hogy itt kapattam el magam... :D de próbálok figyelni.

55kgról indultam, most vagyok 61.

2015. jún. 25. 10:53
 15/16 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Szuper a súlyod, nincs miért aggódni még így sem :)

2015. jún. 25. 20:52
 16/16 Lara Arena válasza:
22 hetes terhes vagyok.Eddig 14 kg-ot híztam.Igaz 45 kg-ról indultam.Most 59kg vagyok (első baba) és nagyon jól érzem magam .A párom is oda van az "új" alakomért. :-D
2015. júl. 20. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!