Sokat híztam eddig?
22 hetes terhes vagyok.
7 hete mért utoljára a védőnő, és most eléggé meglepődtem, mert összesen ( a terhességem elejétől nézve) 6kg-ot híztam.
hajlamos vagyok a hízásra, és mindig próbáltam erre kicsit figyelni, hogy most se essek át a ló túlsó oldalára.
Védőnő szerint nem sok, azt mondta hogy 9 hónap alatt a normális a 12 kg, és én mivel már túl vagyok a félidőn, ez teljesen jó.
De azért aggaszt, főleg hogy max 4kg-ra gondoltam.
A hasam sokat nőtt, és a melleim is kétszer akkorák,mint voltak.
fogalmam sincs, kérdezte előtte hogy miket eszek, és mondtam hogy nagyon sok gyümölcsöt, és zöldséget, mert ezeket kívánom ( nem azt mondom azért hogy ezenkívül semmit,kenyeret is eszek,csak régen sose ettem zöldséget pl)
mikor nézte a vizeletemet, azt mondta minden érték rendben van, és látszik mennyi zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.
Én nem piszkálódásból írom, de azért szerintem oda kell figyelni. Egyáltalán nem sok, ne érts félre.
Igaza van a többieknek, az sem mindegy mekkora súlyról indulsz. Illetve relatív a sok- nem sok kifejezés.
Én most vagyok 27 hetes és 2 kilót híztam eddig. És nem éhezem, elhiheted. Második terhesség. Az elsővel 6 kilót híztam.
És Rubint Réka fan sem vagyok :D
Ne görcsölj rá, ne éhezz, de azért figyelj oda! :)
az elején nagyon sokat hánytam, alig bírtam enni, akkor mondta a védőnő is, hogy tök mindegy mit kívánok meg, egyem! Ha az csoki, akkor csoki...
lehet hogy itt kapattam el magam... :D de próbálok figyelni.
55kgról indultam, most vagyok 61.
13-as vagyok.
Szuper a súlyod, nincs miért aggódni még így sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!