Szerintetek sokat híztam eddig?
Attól függ,alap esetbe ez egyáltalán nem sok,de ha nagy túlsúllyal kezdesz akkor ugye minden +kg soknak számít.
Én alap úgy kezdtem,hogy elég sovány voltam,így akármikor a mérlegre álltam mindig azt mondta a védőnő,hogy nem híztam valami sokat,egyek többet (rengetek eszek alapból is)..amúgy össz 14kg jött rám és akkor súlyra már elértem azt amennyi a magasságomhoz normálnak számít,de sajna nagyon hamar eltűnt az a +14kg
nem sok. a védőnőd - már elnézést - de hü-lye
amúgy én ekkorra már + 7-nél jártam (a harmadik trimeszterig elejéig híztam, utána nem annyira, csak pár kilót, mivel a "teher" és a "kalóriaigény" miatt valószínű felhasználtam kis tartalékot...)
ne aggódj, érezd jól magad.
csoki, szénhidrát, cukor, nasi - ezekkel óvatosan, mozogj sokat - mármint sétálj nagyokat a friss levegőn (vagy ha hideg van, akkor plázázz (pénz nélkül!) :), múzeumba sétálgass, a lényeg azon van, hogy ne tunyulj el! :)
jó babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!