30 hetes vagyok és eddig 8 kg-t híztam. Nem szeretnék már nagyon sokat hízni, mit javasoltok?
10 kg plusznál szeretnék megállni.Hogyan küszöbölhetném ki a többlet súlyt?
Ti hogy "vigyáztatok" ?
Miket ettetek?
Nem azt kérdezte a kérdező,hogy foglalkozzon e vele vagy sem!!Hanem mit tegyen hogy ne hízzon többet!
És jól teszi,hogy oda akar erre figyelni.Nem mindenki tudja leadni szülés után,erre nem szabad alapozni.
Kedves kérdező!
Én végig tudatosan táplálkoztam a terhesség alatt.Most vagyok 39 hetes és +10 kilónál tartok,nem lesz több,hisz nemsokára szülök. :D
Szóval kerüld a magas szénhidrátos ételeket,a tésztát,a kenyeret,édességet,amibe sok a cukor.
Helyette ehetsz teljes kiörlésű kenyeret,illetve édességek helyett gyümölcsöt,banánt,mandarint.Inkább tiszta vizet igyál,ne cukros üdítőket!Ehetsz húsokat,csirke mellett,halat,salátával.
Nekem ezek beváltak!Remélem segítettem valamennyit!? :D
39 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Igen,igaz h nem mindenki tudja leadni.Előző terhességem után sem tudtam mindent leadni,eleve többlet súllyal kezdtem a terhességet.
Szia!Én holnap töltöm a 30 hetet és én is 8 kg-nál tartok :)
Pontosan ezen gondolkoztam hogy remélem nem lesz 10 max. 12 kg-nál több ami feljön mert én is rettegek hogy nem fogom tudni leadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!