Nagy túlsúllyal estem teherbe (20 kg), viszont eddig nem híztam (15 hetes vagyok). Elképzelhető, hogy így is marad? Egészségesen táplálkozom, sétálok sokat,20. hét után torna is tervben van.
Van/volt esetleg valaki hasonló cipőben?
Sikerült tartani a súlyotokat?
Köszönöm a segítő válaszokat :)
szia!
Én is igyekszem sportos és aktív maradni, és a kajára is nagyon odafigyelek.
A 20. hétig semmit nem híztam, de utána elkezdtek feljönni a kilók. (Baba súlya, plusz víz, plusz vér, stb..).
A hízás java a 2. trimeszterben van. De a 3.-ban is van hízás, csak az már nem akkora mértékű.
Köszönöm Nektek!
Akkor a jó példátok lebeg a szemem előtt :)
Sajnos nekem az első terhességem és a szoptatási időszak is a folyamatos vizesedésről és hízásról szólt (terhességem előtti állapothoz képest áprilisban +32 kg...), diétával leadtam fél év alatt 12 kilót, utána érkezett a második Babácska :)
Remélem most Vele másképp lesz :) Továbbra is ezt a szénhidrátra odafigyelős-beosztós diétát tartom, remélem így minimálisra csökken a hízás.
Én kb ugyanígy vagyok mint te kedves kérdező :)bár még csak most tudtam meg, hogy babám lesz (2.) A sok séta sokat segít, első babámnál összesen 6kg-ot híztam így,betartva, amit te is leírtál.
Bocs az offért, de előre félek, hogy a védőnő mit fog szólni a súlyomhoz, téged nem "korbácsozott" meg érte :)??
Szerencsére a mostani védőnőm profi, nem szólt be. :) Megbeszéltük, hogy tartom tovább a diétát és ha majd a doki is úgy gondolja, mehet a torna is a 20. hét után :)
Köszönöm Nektek is! Ügyesek vagytok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!