Sportoltatok még?
Figyelt kérdés
38hkm vagyok és eddig aktívan sportoltam . Most már közel a szülés de nem indul be. Nagyon kíván most a testem egy kiadós tornát! Csinálhatom még? ? Gyereknek ugye nem tud ártani ?2013. okt. 6. 13:06
1/3 anonim válasza:
Igen, a szülés pillanatáig mozoghatsz, ha a szervezeted hozzá van szokva. Én a Rubint Réka féle kismamatornát csináltam végig. (Egymás után a háromszor húsz percet, mert egyenként elég kevésnek éreztem), meg az úszást is ajánlják.
Ártani nem tudsz ártani. (ELVILEG ha túlerőlteted magad, akkor kinyílhat a méhszáj és beindulhat a szülés. De egyrészt a 38 héten ez már nem gáz. Másrészt meg ha eddig is sportoltál egy kis tornától tutira nem fog beindulni.)
2/3 anonim válasza:
igen amig nem szülsz meg sportol amennyit akarsz,és ameddig bírod. babának nem lesz baja, max beindúl a szülés tőle.
3/3 anonim válasza:
igen,zumbáztam...persze ugrálást kihagytam!csak könnyeden,ha nem jó,azt érezni fogod...lightosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!