Szülés után mennyi idővel nyertétek vissza az alakotokat? Mit sportoltatok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 11:19
1/5 anonim válasza:
Azonnal.
Bár én nem híztam semmit, 7kg jött fel, le is ment a szüléssel.
Egész várandósság alatt aktív voltam, kirándultam, úsztam, kerékpároztam na és persze sokat szexeltem :))
Szerintem ez is segített abban, hogy nagyon könnyen született a lányom és már másnap jó erőben voltam.
2/5 anonim válasza:
6.5 kgt hiztam, ez szules utan le is ment.
A hasam es a fenekem persze nem volt olyan allapotban mint elotte, kicsit plottyedte valt, de hetfon szultem, csutortokon hazajottunk a korhazbol es kov. het csutortokon en mar futottam ill. bringaztam es kitoreseket csinaltam, ugyhogy mire egy honapos lett a babo sikerult teljes mertekben visszanyernem a feszessegem is!:)
4/5 anonim válasza:
20 kg-t híztam, fél éves volt a lányom, amikor visszaállt a súlyom az eredeti állapotába. Napi 1 séta, ezen kívül csak a házimunka jelentett mozgást. Ez genetika.
5/5 anonim válasza:
2 év. Semmit nem sportoltam, csak a szokásos itthoni munka + séta, szaladgálás a gyerek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!