Szülés után hogy nyertétek vissza az alakotokat?
Felüléseket nem bírom, eljárni tornázni nincs időm. Lehet használni szoptatás alatt azt a hasizom-erősítőt(öv) amit reklámoznak?
Köszönöm a válaszokat
Visszajött magától :)
Milért ne lehetne használni az övet?
Szerintem ha egy ilyen öv jó lenne valamire, már jobban elterjedt volna... Maximum torna mellet segít feszesíteni a bőrt, de önmagában aligha lesz nagy eredmény.
Egyébként nekem ilyen szempontból szerencsém van, szoptattam, és fogytak a kilók, inkább az a bajom, hogy hogyan szedhetnék magamra párat . Viszont a második babám 3 hónapos korában kiderült, hogy gerincbeteg vagyok, kórházban kezeltek 3 hétig, és minden nap tornáznom kell fél órát, hogy szinten tudjam tartani magam. Nehéz, de meg lehet találni az idejét (nekem nem volt más választásom...)
A gerinctornát Neked is ajánlani tudom. A hasizmot remekül lehet erősíteni felülések nélkül. Egy egyszerű gyakorlat pl: hanyatt fekszel (én az ágyon szoktam), térdeidet felhúzod. És ebből a helyzetből emelgeted a térdeidet hashoz. Lassan kell, nem gyorsan, és közben a derekadat feszíted bele az ágyba.
Remélem sikerül majd idővel elérni amit szeretnél. Addig meg nézz a babádra, és mindjárt úgy érzed majd, hogy megérte!
Minden jót!
2 gyerekes anyuka
Lehet használni.
Mi az akadálya a felüléseknek? Szuflával nem bírod?
Nálam a bőr felejtett el vissza húzódni, aztán már meg nem tudok belehízni. Ez van.
14.17
Én 11 hónapja szoptatok, rendszeresen futok (6-7 km-t egy alkalommal), semmi gond nincs belőle. A Suttogó titkait én is olvastam, alapvetően nagyon tetszett, de ez a dolog szerintem nagyon sem ok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!