Szerintetek sokat hiztam eddig?
Sziasztok!
Ma voltam sulymeresen es rettegek mit fog mondani a dokim..
63 kiloval kezdtem a terhessegem es most pedig 72 kilo vagyok 25 hetesen.
A vedonom szerint elegge vizesedek ezt en is latom de olyan elszomorito hogy +9 kilonal tartok.
Most dietara fogtak.
Ti mennyit hoztatok??
35 hetes vagyok, kb 13 kilonal járok. Kb 8 hét alatt, amikor találkoztam a dokival, kétszer is lecseszett, h diétázzak, mert h 20 kiló lesz ebből a végére és jujj. Abszolút nem érzem magam daginak, nem is diétáztam eddig. Egyébként ki sem fejtette, h hogyan kéne ezt kivitelezmem. Néhány napja nem eszem édességet,a cukorterhelés után kezdtem el enni ilyesmit, mikor már nem paráztam, előtte szinte semmit, úgyhogy szerintem ha a fennmaradó időben tartom magam ehhez, akkor remélhetőleg nem lépem túl (sokkal) a doki által engedélyezett 15 kilót...
Nem tűnik olyan vészesnek a 9 kiló, de azért figyelj oda.
Egyebkent beirtak a kiskonyvembe hogy odemasodas szoval ha a viztol van nem tudok mit tenni sajnos.
De most megvonok minden nasit stb
63-al kezdtem, 65 és fél vagyok.
34hkm
Első gyerek gdm-mesként 68-ról 82-re, fél évvel szülés után 60 voltam.
Második gyerek 60-ról 82-re, itt nem voltam gdm-es, plusz végig szoptattam is, 68-ra álltam vissza.
Harmadik gyerek 68-ról 90-re, itt is szoptattam végig, és nem volt gdm. Most 9 hós, 73 kg vagyok, de semmit nem diétázok egyenlőre (és mivel spa-m van tornázni se nagyon van lehetőségem), mivel 4,5 éve folyamatosan szoptatok, nem akarom diétával kizsákmányolni a szervezetem, de egészségesen étkezem.
A szülés, terhességek tekintetében nem volt különbség mikor sokat vagy keveset híztam, minden szülés 1,5-2,5 óra közötti volt.
Viszont az első gyermekem, aki mellett diétáznom kellett borzasztó rossz evő, hiaba szopott 21 hós koráig, mindig a legalsó súlypercentilisben volt, evés mennyiségében mindkét öccse lekörözi, minden nadrágba plusz gumit kell húzni, fogni a kezét, ne fújja el a szél :).
Szóval szerintem az a jó megoldás, ha egészségesen étkezik a kismama, nem mértékzelenül, de nem is megvonással. Én a 2. és 3. terhességnél ugyanúgy étkeztem, plusz 0 pihenés a tesó(k) mellett, mégis más volt a hízás, gondolom életkorom előrehaladása, meg a kis korkülönbségek (21 és 24 hó) okán is.
#9 jó farok orvosod van.
176/57 kifejezetten vékonynak hangzik, neked nem hinném hogy bármit be kellene szólni, hogy mennyit hízhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!