Hany hetesen ereztetek egyertelmuen,intenziven a babatok mocorgasat?
Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok
Erzem mar a babomat de nagyon gyengeden (ha o az egyaltalan)
Ti mikor ereztetek egyertelmuen?
Nekem mellso falon tapad a babom
2021. ápr. 18. 19:35
11/14 anonim válasza:
Hátsó fali lepénnyel az elsőt 14, a kicsiket 13 hetesen, sosem volt buborék meg pillangó, egyből határozott rugdosást éreztem. 18 hetesen már látszottak is a hasamon a mozgásaik.
12/14 anonim válasza:
Én nekem ugyanelső terhességém majd most megyek 18-20 uh-ra, nem tudom még hol van a méhlepény, de 19 hetes vagyok most kezdem érezni hogy tudom már hogy ő csinálja. Korabban is voltak sejtelmeim de nem tudtam biztosra. :)
13/14 anonim válasza:
16 hetesen még nem voltam biztos benne hogy őt érzem, 17 hetesen egyértelmű volt már. 18 hetesen már az apja is érezte amikor megrúgta a kezét. 😊😍 18+3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!