Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis ha a ferjem nagyon...

Normalis ha a ferjem nagyon felt mindentol ?

Figyelt kérdés
Babat varunk 7 hetes vagyok de a parom tulzottan felt es kezdek aggodni. Meg nincs nagy pocim megsem enged nagyon semmit sem csinalni. (Mentos egyebkent) volt mar valaki ilyen helyzetbe?

2021. márc. 30. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Hat mentoskent lehet mar latott 1-2 dolgot ami miatt felthet
2021. márc. 30. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Mit mond, mitől félt? Covid miatt is lehet, biztos sok rosszat tapasztal
2021. márc. 30. 23:21
 3/8 anonim válasza:
76%
Igen normális..
2021. márc. 30. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén hasonló helyzetben :) engem főleg a covid miatt félt. Meg mióta babát várunk, sokkal többet besegít itthon a házimunkába.
2021. márc. 31. 07:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az normális hogy félt, az nem, hogy nem enged dolgokat csinálni. Felnőtt nő vagy, nem kell az engedélye...

Az enyém is félt, mindig elmondja mit miért tart veszélyesnek, én meg eldöntöm, mit csinálok.

2021. márc. 31. 07:59
 6/8 anonim válasza:
100%
Szerintem valamilyen szinten normális, hiszen ezzel nem csak téged félt, hanem a leendő gyerekét is. Meg ha mentős, akkor tényleg sokat láthatott, és gondolom, ezért is vigyáz jobban.
2021. márc. 31. 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon aranyos tőle. És amúgy teljesen normális.

Emlékszem volt régebben egy kérdés itt a gyk-n, hogy a nemtom hányhetes nő nem merte elmondani a férjének/párjának, hogy veszélyeztetett terhes, mert "jaj, mit szólna az uram, ha nem lenne ebéd és nincs kitakarítva sem".

Amúgy engem is féltett a férjem. Sose hagyta, hogy én vigyem haza a bevásárlást, vagy túl sokat sétáljak, ha sok elintézni való volt, vagy épp ő csinált ebédet/vacsorát, de még hosszabb távot sem engedett vezetni. Eleinte bosszantott, míg nem volt látható a pocak, de utána már jól esett, hogy ennyire gondoskodik rólam/rólunk

2021. márc. 31. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
nagyo naranyos a férjed-nem baj,teljesen normális.mivel irtad, hogy mentős látot halot, rossz dolgokat
2021. aug. 10. 11:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!