Miért nőtt a magzat, ha már múlthéten sem volt szívhang?
Korábban már tettem fel kérdést az esetemben. 3 hete voltam privát ultrahangon, akkor azt mondták 5-6 hetes, dobogott a szíve. Múlt héten voltam kórházi ultrahangon, azt mondták nincs szívhang, vetélés lesz, kb. a 6. hétben vagyok, menjek vissza egy hét múlva.
Ma reggel visszamentem, nem volt szívhang, de másfél mm-t nőtt. (4.8 volt, ma 6.3) Arra kértek, hogy várjunk még egy hetet, és ha jövőhét szerdán sincs szívhang, akkor pénteken elvégzik a vákumos műtétet, de előbb nem merik, mert nőtt.
Én már elengedtem a dolgot, ma már úgy mentem, hogy túl szeretnék esni rajta. Egyszerűen csak tudni szeretném, hogy vajon mi okozhat növekedést ebben az esetben?
Köszönöm, ha válaszolsz!
Én sem értem, 2 ultrahang szerint sem pulzált a szív, ezen a héten már a műtétre készültem volna. Nem gondolom, hogy majd egyszercsak megdobban a szív a semmiből.
Akkor eszerint teljesen belefér ennyi méretkülönbség kétszeri mérésre is.
Köszönöm szépen, hogy írtatok!
Ahogy mondtam is, csak a kíváncsiság vezérelt, a remény már múlthét szerda óta nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!