Miért nőtt a magzat, ha már múlthéten sem volt szívhang?
Korábban már tettem fel kérdést az esetemben. 3 hete voltam privát ultrahangon, akkor azt mondták 5-6 hetes, dobogott a szíve. Múlt héten voltam kórházi ultrahangon, azt mondták nincs szívhang, vetélés lesz, kb. a 6. hétben vagyok, menjek vissza egy hét múlva.
Ma reggel visszamentem, nem volt szívhang, de másfél mm-t nőtt. (4.8 volt, ma 6.3) Arra kértek, hogy várjunk még egy hetet, és ha jövőhét szerdán sincs szívhang, akkor pénteken elvégzik a vákumos műtétet, de előbb nem merik, mert nőtt.
Én már elengedtem a dolgot, ma már úgy mentem, hogy túl szeretnék esni rajta. Egyszerűen csak tudni szeretném, hogy vajon mi okozhat növekedést ebben az esetben?
Köszönöm, ha válaszolsz!
Nem értem miért pontozták le azt aki írta,hogy a kérdező 9 hetes terhes,sőt majdnem 10.
Így van!
Jan.8 az utolsó menzesz.
Már lennie kéne szívhangnak.
Sajnálom a veszteséged,tudom milyen :(
Én mindenkit zölddel pontoztam, minden válasz hasznos volt.
Uh szerint 6 hetes, csak naptárilag 9.
Köszönöm szépen, már a lelki részén túl vagyok, a testin is szeretnék mielőbb.
Szia kedves Utolsó!
Most szerdán voltam ultrahangon, de akkorra már csak ellenőrizték, hogy minden kitisztult-e a méhből, mert vasárnap megindult a vetélésem.
Mostmár lábadozom belőle, még vannak azért fájdalmaim, de javulgatok.
Köszönöm, hogy rám kérdeztél!
Igazán sajnálom kérdező!Reménykedtem hogy él a baba tudom butaság🤷♂️
Jobbulást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!