Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van-e aggodalomra ok, ha...

Van-e aggodalomra ok, ha mensi alapján már 8 hetes terhesnek kellene lennem, és tegnap voltam dokinál 5 mm babát látott, és azt mondta 6 hetesnek felel meg?

Figyelt kérdés

Viszont a menstruációnak amikor meg kellett volna jönnie, rá 1 nappal erős pozitívat teszteltem. Vagy ez nem függ össze?

Múlt héten még csak szabályos petezsákot látott, és szikhólyagot, tegnap már láttuk az embriót.

2021. márc. 9. 08:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

49-es csak te nem érted, ha később van ovu, akkor később van a nemvárt is. Szerinted ha a szomszedodnak két héttel később volt ovuja akkor a fogantatáskor már pozitívat tesztelt? Nyilván az ovuhoz számított nemvárt előtt egy nappal tesztelt pozit. Na mindegy. A legjobbakat kívánom nektek!

Egyébként kérdező, egyidős terhesek vagyunk nekem jan 12 az utolsó mensi, de nekem hosszabb ciklusaim vannak (jan 31-én fogant) , a dokinak ezért január 17-et mondtam utolsó mensinek. Nekem két hete volt 11 mm petezsák szikhólyaggal, 5 hét 3 naposan és holnap megyek megint.

2021. márc. 11. 19:02
 52/66 anonim ***** válasza:
Fogantatás + 12-14 nap = pozitív teszt = 4 hetes terhesség. 5 hetesen petezsák, 6 hetesen pár mm-es embrió, szívhanggal vagy nélküle még, 8 hetesen 2 cm-es embrió, szívhanggal.
2021. márc. 11. 19:06
 53/66 A kérdező kommentje:
Nekem is hosszabb a ciklusom 31 napos. Írj hogy mi volt a vizsgálaton :)
2021. márc. 11. 19:43
 54/66 A kérdező kommentje:
Egyébként 51-es, pont erről magyaráztam mindenkinek, hogy nekem is ott körül fogant, ezért kaptam a lebaszást hogy de nem azt kell nézni, mégis ha azt nézzük te is azt nézed, és nem is a valós mensidet mondtad, szóval így egyértelmű hogy a mondott alapján jól fejlődik, egyébként meg ugyan az lenne nálad a helyzet mint nálam.
2021. márc. 12. 11:19
 55/66 anonim ***** válasza:
Kérdező, az 51-es 4 napot csúsztatott, nálad 2 hét az eltérés.
2021. márc. 12. 11:25
 56/66 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem nagyon érted, amit mondunk. De nem vitázni akarok, bízom veled a legjobbakban.

Voltam ma ultrahangon, 13mm a baba, tökéletes szívhanggal. 7 hét 5 napos terhesség.

2021. márc. 12. 14:22
 57/66 A kérdező kommentje:

Értem hogy mit akartok mondani, én viszont rájöttem arra hogy ha aggódok itt a sok negatív miatt azzal nem segítek semmin. Nyilván az ember megnyugtató válaszokra várt, amit kaptam is 1-2őt, de nagyrészt negatív, és egy kismamának nem ez kell :)

Gratulálok!

2021. márc. 12. 15:42
 58/66 anonim ***** válasza:

Nem aggódni kell vagy nem kell, csak 3 hét várakozás meg önigazolás-keresés helyett elmenni dokihoz (megint), hogy megfelelően nő-e.

Nézd, te tudod, lehet, hogy minden rendben lesz, de vagyunk szerintem egy páran, akiknél ez a 2 hét lemaradás rögtön az elején rosszat jelentett. Erre próbáltuk felhívni a figyelmed.

2021. márc. 12. 16:40
 59/66 A kérdező kommentje:
Jövőhéten telefonálok amúgy, és elmegyek egy másikhoz is. :)
2021. márc. 12. 17:44
 60/66 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Beszéltél orvossal?
2021. márc. 17. 20:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!