Van-e aggodalomra ok, ha mensi alapján már 8 hetes terhesnek kellene lennem, és tegnap voltam dokinál 5 mm babát látott, és azt mondta 6 hetesnek felel meg?
Viszont a menstruációnak amikor meg kellett volna jönnie, rá 1 nappal erős pozitívat teszteltem. Vagy ez nem függ össze?
Múlt héten még csak szabályos petezsákot látott, és szikhólyagot, tegnap már láttuk az embriót.
49-es csak te nem érted, ha később van ovu, akkor később van a nemvárt is. Szerinted ha a szomszedodnak két héttel később volt ovuja akkor a fogantatáskor már pozitívat tesztelt? Nyilván az ovuhoz számított nemvárt előtt egy nappal tesztelt pozit. Na mindegy. A legjobbakat kívánom nektek!
Egyébként kérdező, egyidős terhesek vagyunk nekem jan 12 az utolsó mensi, de nekem hosszabb ciklusaim vannak (jan 31-én fogant) , a dokinak ezért január 17-et mondtam utolsó mensinek. Nekem két hete volt 11 mm petezsák szikhólyaggal, 5 hét 3 naposan és holnap megyek megint.
Az a baj, hogy nem nagyon érted, amit mondunk. De nem vitázni akarok, bízom veled a legjobbakban.
Voltam ma ultrahangon, 13mm a baba, tökéletes szívhanggal. 7 hét 5 napos terhesség.
Értem hogy mit akartok mondani, én viszont rájöttem arra hogy ha aggódok itt a sok negatív miatt azzal nem segítek semmin. Nyilván az ember megnyugtató válaszokra várt, amit kaptam is 1-2őt, de nagyrészt negatív, és egy kismamának nem ez kell :)
Gratulálok!
Nem aggódni kell vagy nem kell, csak 3 hét várakozás meg önigazolás-keresés helyett elmenni dokihoz (megint), hogy megfelelően nő-e.
Nézd, te tudod, lehet, hogy minden rendben lesz, de vagyunk szerintem egy páran, akiknél ez a 2 hét lemaradás rögtön az elején rosszat jelentett. Erre próbáltuk felhívni a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!