Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van-e aggodalomra ok, ha...

Van-e aggodalomra ok, ha mensi alapján már 8 hetes terhesnek kellene lennem, és tegnap voltam dokinál 5 mm babát látott, és azt mondta 6 hetesnek felel meg?

Figyelt kérdés

Viszont a menstruációnak amikor meg kellett volna jönnie, rá 1 nappal erős pozitívat teszteltem. Vagy ez nem függ össze?

Múlt héten még csak szabályos petezsákot látott, és szikhólyagot, tegnap már láttuk az embriót.

2021. márc. 9. 08:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:
Értem hogy kiállsz amellett hogy 8 hetesnek kellene lennem, amivel mint olvashattad én is tisztában vagyok, ergó nem vagyok butuska :) De mivel az uh. 6 hetesnek állapított meg, erre irányult a kérdésem hogy baj-nem baj, normális-e. Nagyjából megkaptam a választ hogy normális, akkor te most 39-es mit szeretnél mégis mondani? Hogy teljesen nem jó, és menjek megint dokihoz? Vagy akkor fejtsd ki.
2021. márc. 11. 13:57
 42/66 anonim ***** válasza:
Hat hetes terhességnél 4 hete fogant volna.
2021. márc. 11. 14:00
 43/66 anonim ***** válasza:
52%

Amit már le is írtam. Hogy valamiért lassabban fejlődik. Ne haragudj, n bántani akarlak és nem lebutaztalak, de butasagot írtál.

6 hetes a babád mérete. Ezért 4 hete kellett fogannia. De neked akkor már pozitív lett a teszt. Aszerint 8 hetesnek kéne lenned, tehát kisebb mint kéne.

Akkor lenne reális, hogy kesobb fogant, ha 4 hete még negatív lett volna a teszt és csak két hete lenne pozitív. Ezért érződik úgy, hogy nrm stimmel valami, mert túl rég volt erős pozitív a teszt ahhoz, hogy az ultrahangon még csak ennyi látszódjon. Én továbbra is drukkolok, hogy rendben legyen, de szerintem igen, aggodalomra ad okot és megnezetnem másik dokival, nem várnék még 3 hetet!

2021. márc. 11. 14:07
 44/66 anonim ***** válasza:
*nem bántani akarlak akart lenni természetesen!
2021. márc. 11. 14:08
 45/66 anonim ***** válasza:
45%

De miért kell ezen lovagolni? Nem mindenkinek pontban középidőben fogan....

Mint írtam, nekem pl 2 héttel elöbb fogant, rögtön a mensi után...ezért, mivel a 12.hétig egységesen fejlődnek, méret alapján korrigáljak a korát. Nekem 8hetes lenne mensi szerint, méret alapján 10. Akkor nekem meg túl gyorsen fejlődik?! 😅

Vagy másik példa szomszédom is most terhes, ugyan ez mint kérdezőnek. 2 hettel kisebbek a méretei. MERT KÉSÖBB FOGANT. Nincs lemaradva. 12.hetes genetikai uh-n lövik be pont ezért a kiírt napot....

1 hét alatt pont jól fejlődött a kérdezőnek is. Akkor most miért kell itt okoskodni, hogy nem jól fejlődik, meg le van maradva, meg stb....

Azért mert nálad/nálatok bejött a középidős ovuláció, másnál nem biztos hogy akkor van. Ez egy átlag...

2021. márc. 11. 14:21
 46/66 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, csak akkor a teszt is később lesz pozitív.
2021. márc. 11. 15:03
 47/66 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen.. szomszednak, akiről írtam, hogy 2 héttel kisebb a babája, neki a nemvart elötti nap pozitív lett....
2021. márc. 11. 15:16
 48/66 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, valóban nyugtat a válaszod :)
2021. márc. 11. 15:28
 49/66 anonim ***** válasza:

Csak próbálok ezen a negatív oldalon egy kis lelket önteni beléd :)

Mert itt aztán bármiért szetszedik az embert...

A kövi uh-ig ne aggódj, annál rosszabb.

2021. márc. 11. 15:58
 50/66 A kérdező kommentje:
Már most jól jön, igazából már megbántam hogy feltettem a kérdést, de ez már így maradt :D Majd 3 hét múlva jelentkezek hogy minden oké :D
2021. márc. 11. 16:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!