Van-e aggodalomra ok, ha mensi alapján már 8 hetes terhesnek kellene lennem, és tegnap voltam dokinál 5 mm babát látott, és azt mondta 6 hetesnek felel meg?
Viszont a menstruációnak amikor meg kellett volna jönnie, rá 1 nappal erős pozitívat teszteltem. Vagy ez nem függ össze?
Múlt héten még csak szabályos petezsákot látott, és szikhólyagot, tegnap már láttuk az embriót.
Amit már le is írtam. Hogy valamiért lassabban fejlődik. Ne haragudj, n bántani akarlak és nem lebutaztalak, de butasagot írtál.
6 hetes a babád mérete. Ezért 4 hete kellett fogannia. De neked akkor már pozitív lett a teszt. Aszerint 8 hetesnek kéne lenned, tehát kisebb mint kéne.
Akkor lenne reális, hogy kesobb fogant, ha 4 hete még negatív lett volna a teszt és csak két hete lenne pozitív. Ezért érződik úgy, hogy nrm stimmel valami, mert túl rég volt erős pozitív a teszt ahhoz, hogy az ultrahangon még csak ennyi látszódjon. Én továbbra is drukkolok, hogy rendben legyen, de szerintem igen, aggodalomra ad okot és megnezetnem másik dokival, nem várnék még 3 hetet!
De miért kell ezen lovagolni? Nem mindenkinek pontban középidőben fogan....
Mint írtam, nekem pl 2 héttel elöbb fogant, rögtön a mensi után...ezért, mivel a 12.hétig egységesen fejlődnek, méret alapján korrigáljak a korát. Nekem 8hetes lenne mensi szerint, méret alapján 10. Akkor nekem meg túl gyorsen fejlődik?! 😅
Vagy másik példa szomszédom is most terhes, ugyan ez mint kérdezőnek. 2 hettel kisebbek a méretei. MERT KÉSÖBB FOGANT. Nincs lemaradva. 12.hetes genetikai uh-n lövik be pont ezért a kiírt napot....
1 hét alatt pont jól fejlődött a kérdezőnek is. Akkor most miért kell itt okoskodni, hogy nem jól fejlődik, meg le van maradva, meg stb....
Azért mert nálad/nálatok bejött a középidős ovuláció, másnál nem biztos hogy akkor van. Ez egy átlag...
Csak próbálok ezen a negatív oldalon egy kis lelket önteni beléd :)
Mert itt aztán bármiért szetszedik az embert...
A kövi uh-ig ne aggódj, annál rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!