Forró vízben szabad zuhanyozni terhesség alatt? Most vagyok kb 8 hetes terhes és eddig forró vízbe zuhanyoztam. Árthatott a Babának?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 16:04
2/13 anonim válasza:
Nem. Mondogatják, hogy nem feltétlen jó a forró víz, de egészséges terhessegnek legyél benne biztos, hogy nem fog ártani.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
AZ a baj hogy most túl sok időm van és túl sokat kutakodom neten.
Mi lehet gond mi nem...
Meg persze közel 40hez AZ ember jobban fél az esetleges problémáktól.
2021. jan. 19. 16:50
4/13 anonim válasza:
Forró fürdőt nem szabad venni, de a forro vizet zuhanyzáskor se folyasd a derekadra vagy a hasadra illetve az alhasadra. Mert beindíthatja a szülést. Az, hogy a tarkódon folyik a melegviz nem probléma szerintem.
De ha teheted, legyen kb.37 fokos a viz, az a biztos.:)
5/13 anonim válasza:
Utolso, szerinted egy problemamentes terhesseget beindit? Illetve 8 hetesen vetelest? Hagyjuk mar... Ugyanugy nem fogja beinditani,mint ahogy a magnezium sem fogja visszatartani,akar hanyat veszunk be egy nap. En vilag eletemben forro vizzek zuhanyoztam. Terhesseg alatt is,napra pontosan 40 hetre szultem. Bar nekem ilyen teren teljesen problemamentes varandossagom volt. Sztem zuhanyozni siman lehet meleggel. Furdeni viszont nem feltetlen, es ott is szerintem a fertozesveszelyen van a hangsuly,nem pedug azon,hogy "beindul a szules".
6/13 anonim válasza:
4 ha ezen múlna hogy megindul e egy szules, nem 40+3-ra szülök. 😂 en egész terhessegem alatt forró ülőfürdőben furodtem. Ahogy előtte és azóta is. Csak a végén zuhanyoztam, amikor mar elment a nyakdugo. Ha a terhesseg nem veszélyeztetett, nem kell minden hülyeségen parazni. Ha veszélyeztetett, akkor meg nem a babaszoba, hanem az orvos utasításait érdemes követni.
8/13 anonim válasza:
Azt írtam amit az orvos, s védőnő mondott nekem.:)
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek
Mától azért odafigyelek:-)
De jól esik a pozitív válaszok!
Meg azt tudni,hogy nem csak én zuhanyoztam forró vízbe.
2021. jan. 19. 19:03
10/13 anonim válasza:
7 bakker akkor ezért jött kifelé is ilyen lassan. A főtt hus nem olyan virgonc 🤣😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!