Ugye, esélytelen az a verzió, hogy nem is 4, hanem 8 hetes terhes vagyok?
2 napja teszteltem pozitívat. 1 nap késés után. Nagyjából 10 mp alatt jelent meg mindkét csík, egyforma erősen.
Az előző hónapban volt egy kémiai terhességem, legalábbis azt gondolom, hogy az volt. Január 5-én teszteltem egy halvány pozitívat. Halvány volt a csík, de nem kellett keresgélni, tök egyértelmű volt. Sejtettem is, hogy ez így nem oké, másnapra meg is jött. Teljesen normális mensim volt. El is engedtem a témát, de időnként felmerült benne, hogy mi van, ha mégis terhes vagyok. Olyankor, amikor pl egy nyújtozkodáskor beszúrt a méhem (máskor ilyen sose történt). De nem is teszteltem, mert mindig elhessegettem a gondolatot, hiszen megjött rendesen.
Most meg ilyen erős pozitív teszt ilyen hamar. Azóta pedig egyre erősebb émelygést érzek, ma már 2x nagyon közel voltam a hányáshoz, pedig elvileg még csak 4+1-nél járok, nem túl korai ez még a valódi tünetekhez??
Ha már késik, tüneted is lehet.
Ezt csakis a doki fogja tudni megmondani.
De ha késéskor erős a teszt, az sem jelent semmit.
Én is így vagyok, nekem előző menzesz 1 napot késett, akkor teljesen negatív tesztem volt (jan 2) pedig kettőt is csináltam, 10es erősségűből. 4+4nél vagyok, a tesztem nekem is erős pozitív lett, de biztos, hogy nem néztem be, az előző hónapban nem volt még baba.
Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!