Székesfehérváron voltam kombinált Down szűrésen. Az eredmények fentvannak a sejtbank oldalán. Elég ha azt kinyomtatom, vagy vissza kell menni az eredeti leletért? Különbözik az eredeti lelet és a nyomtatott verzió?
Szia!
Sajnos arra már nem emlékszem, h különbözik-e az eredeti a nyomtatottól, vagy sem. Tőlem senki nem kérte el az eredményt. Persze én azért visszamentem a 2hét eltelte után, hogy átvegyem a papír alapút. Nekem a nővédelmibe kellett mennem, ott is vették le a vért, s gondolom, ha baj lett volna, akkor szólnak.
Én kinyomtattam a netről, és amikor mentem a 18 hetes kötelező Uh-ra a kórházba, akkor odaadták az eredetit.
Az eredetiben is ugyanazok az adatok szerepelnek természetesen, de teljesen másképpen néz ki, olyan mint egy kis könyvecske, színesben :)
Boldog babavárást!
19 hetes kismama
Így van. Az eredeti egy könyvecske, de a belseje ugyanaz, mint a netes leletnek.
Én 3 hét múlva mehettem az eredetiért, ezt mondták a kórházban, mikor levették a vért.
Én kb2 hónap múlva mentem, soron kívül lehet bemenni az 5. szobába, nem kell sorszámot húzni. Én akkor mentem be érte, mikor mentem a 19. hete UH-ra.
21 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!