Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van-e aggodalomra ok, ha...

Van-e aggodalomra ok, ha mensi alapján már 8 hetes terhesnek kellene lennem, és tegnap voltam dokinál 5 mm babát látott, és azt mondta 6 hetesnek felel meg?

Figyelt kérdés

Viszont a menstruációnak amikor meg kellett volna jönnie, rá 1 nappal erős pozitívat teszteltem. Vagy ez nem függ össze?

Múlt héten még csak szabályos petezsákot látott, és szikhólyagot, tegnap már láttuk az embriót.

2021. márc. 9. 08:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
48%
Semmi baj nem lesz. Boldog babavárást :)
2021. márc. 9. 11:58
 12/66 anonim ***** válasza:
Szívhangja volt?
2021. márc. 9. 12:47
 13/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Hát látni láttuk hogy az egész embrió lüktet, viszont a doki nem tudta még kihangosítani, azt mondta nagyon kicsi még.
2021. márc. 9. 13:52
 14/66 anonim ***** válasza:
Mikor lett erős pozitív a teszt? Hanyadikan?
2021. márc. 9. 17:55
 15/66 A kérdező kommentje:
Február 14.
2021. márc. 9. 19:31
 16/66 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg mintha picit lassabban fejlődne. Nemvárt körül vagy ugye 4hetes, olyankor pozi a teszt. Neked az ~02.14. Akkor kb 7,5 hetes terhes vagy. Nem a legjobb, de ha szívhang volt az azért jó jel. Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen!!! Mikor kell újra menned?
2021. márc. 9. 20:16
 17/66 A kérdező kommentje:
3 hét múlva hívott vissza, egyébként a doki egyáltalán nem mondta hogy aggódjak, csak én kombinálok, jobb lenne nem olvasgatni😃😂
2021. márc. 9. 20:25
 18/66 anonim ***** válasza:
Lehet, én is ilyen vagyok! :D
2021. márc. 9. 20:33
 19/66 Trivapetrovicsnora ***** válasza:
Szerintem ezt az utolsó mensi dolgot picit engedd el.. az orvosod úgyis mindenről tájékoztatni fog :) nálunk előszőr július 13-ra voltam kiírva a kislányommal, aztán mondták, hogy ez így nem jó mert még nincs annyi idős a terhesség.. így lett a végleges az augusztus 7. És augusztus 12-én szültem 😀 nálunk is ez volt, később fogant :)
2021. márc. 11. 07:11
 20/66 anonim ***** válasza:

Sok ilyen van, hogy később fogant. Mert csúszik az ovuláció, nem 28 napos a ciklus stb. De olyankor a teszt is később pozitív. Itt azért más mert uh szerint 2 héttel kisebb a baba, viszont akkor pár nappal azelőtt kellett volna fogannia mikor neki már erős pozitív volt a teszt. Akkor meg még ugye nem lehet erős pozitív.

Mekkora petezsák volt a múlt héten?

2021. márc. 11. 07:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!